Şimdi Ara

sabah sabah kaza yaptım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tam evimin olduğu köşede yolları süpüren araç geri geri gelip motoruma vurdu. Köşeden döndüm önümdeydi. 4. 5 metre daha gitse sokağıma gireceğim. Önümde görünce durdum gitsin diye beklerken birden durup geri gelmeye başladı. Bağırmami aracın sesinden duymadı, geri de kaçamadım. Küt diye vurdu kırdı. amirleri geldi. fotoğraf falan çektik. Birazdan form dolduracağız. sizce sigorta falan karşılar mi? Kim hatalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 6 Temmuz 2014; 9:48:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • benim hatam araca fazla yaklaşmam. Ancak arkasını görmeden nasıl geri geri geliyor o. Ya çocuk geldiyse bisikletiyle falan. Ben yaklaştımsa zaten köşeden döndüm ve sokak dar, araçlar park etmiş. Geçme şansım yok zaten kapatıgı sokağa döneceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsu....Neydi makina?
  • Gecmis olsun.ehliyet var miydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.. Anladığım kadarıyla ön tekere falan vurdu, kornaya basmadınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun. Ehliyet var. Kornaya basmadım sanırım. Baktım geliyor bağırayım durur diye düşündüm heralde,duymadı. Ne yapmalı arkadaşlar. Ne olur sonuc.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun,kornaya bassaydın keşke..
  • araç belediyenin yolları süpüren aracı. 7 . 8 metre ileriye park edecektim diye motoru kapatmıştım. Araç gidince hafif rampa aşağı salacaktim motoru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 6 Temmuz 2014; 11:57:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, daha önce hiç tecrübem olmadı. Ne yapmak lazım. Karşı tarafın sigortası karşılar mi acaba? Bir yol gösterecek yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARBE

    arkadaşlar, daha önce hiç tecrübem olmadı. Ne yapmak lazım. Karşı tarafın sigortası karşılar mi acaba? Bir yol gösterecek yok mu?

    tutanak tutmussan iş işten geçmiştir sigorta şirketinle görüş seni bilgilendirirler expertist gelecek ve motorunu inceleyecek karşı tarafıda muhtemelen hasar yoktur suçluyu bilemeyeceğim senide haklı bulabilirler onu da ama senin haksız olma ihtimalin yüksek gibi duruyor motorun calısır vaziyette olmalıydı ve geri geldiğini gördüğünde kornaya basmalıydın karşı taraf beni uyaracak hiçbişey olmadı diyecektir aynalardanda seni göremez çünkü zaten geri geliyorken aynalara bakarak gelinir muhtemelen sende tam kasanın arkasındaydın
  • iş işten geçti gibi anlaşılan kabak başımıza patlayacak :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gün önce iki kişi ağır ağır ilerliyorduk 20-30 km hızla yol dardı bir noktada iyice daraldı karşıdan ambulans geldi yol iki ev arasında tek aracın geçebileceği darlıktaydı önündeki dolmuş aniden durdu bende durdum geri geri gidecektim haliyle motoru o kadar rahat geri çekemedim arkamda da birisi varken aniden dolmuş geri gelmeye başladı hemen daha ben motordan inip geri çekmeye fırsat vermeden kornaya 10 sn kadar basili tutmama rağmen üstüme gelmeye devam etti dolmuşun içindekiler bağırınca durdu fark etmemiş bizi nasıl bir sürücüye arkasını hic kontrol etmemiş Allahtan bizde sıkıntı yoktu adamın arka tampon göçtü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de söyle düşünüyorum. Bu bir temizlik aracı belediyenin süpürge aracı. Beyoğlunun dar sokaklarında sağa sola gidip geliyor. Pazar günü yollar boş diye hızlı hızlı ileri geri yapıyor. Hiç düşünmüyor mu ya çocuk girse arkaya gelse. Sen görmediğin yöne nasıl gidersin. Bunun kör bir şoförün ileri gitmesinden ne farkı var. O kadar hızlı geliştiki ileri yavaş yavaş süpürerek giden araç geri o kadar hızlı geldiki anlayamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelmiş vurmuş adam daha ne tantanasını yapıyorsunuz. ver servise motoru, belgeleri, fotoları onlar halleder gerisini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenberkay

    gelmiş vurmuş adam daha ne tantanasını yapıyorsunuz. ver servise motoru, belgeleri, fotoları onlar halleder gerisini.

    çok güldüm bu yazıya :)
  • Bugün gittim servise. Verdim evrakları hallediyorlar sağ olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.