Şimdi Ara

Ümit Özat sahip Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat, ortaya koydukları performansla eleştirileri üzerine çeken takımdaki yeni transferlere sahip çıktı.

    Samandıra Tesisleri'nde antrenmandan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ümit, yeni transferlerin biraz zamana ihtiyaçları olduğunu, sabır gösterilmesi gerektiğini söyledi.

    Christoph Daum'un Fenerbahçe'deki ilk sezonunu hatırlatan kaptan Ümit, o sezon da birçok yeni oyuncuyla başlanılan ligde ilk yarıyı liderin 8 puan gerisinde tamamladıklarını hatırlattı ve ''geçtiğimiz yıla göre bu takım ilk 11'de 5 yeni adamla oynuyor. Oyuncular alışma devresinde. Çoğu oyuncumuzun milli takımlarda bulunduğu bir arada takıma katıldılar. Mutlaka uyum süreci biraz sürecektir. Hepsi kaliteli ve karakterli oyuncular. Bu arkadaşlarımıza sahip çıkıp destek vermek zorundayız. Biraz zamana ihtiyaçları var'' dedi.

    Kaybedilen puan kayıplarını yeni transferlerin performansına bağlamamak gerektiğini belirten Ümit, ''futbola bir bütün olarak bakmalı. Gol yenildiği zaman defans, gol atıldığında da forvet oyuncusu ön plana çıkmamalı. Bu bakışın ortadan kalkması lazım. Kaybedilen puanları veya kazanılan puanları bir yere bağlamadan takım olarak değerlendirmeli'' diye konuştu.

    ''Panik yapmaya gerek yok"

    Uyum sorununun yaşandığı bu dönemi en az hatayla tamamlamak istediklerini anlatan Ümit, yaşadıkları sıkıntılı dönemden hep birlikte çıkacaklarını vurguladı.
    Ümit, ''bu arayı en hatasız şekilde tamamlarsak ümit ettiğimiz hedefe varırız. Hepimizin üzüldüğü nokta, rakiplerimizin birbiriyle oynadığı haftada puan farkını açabilirdik. Ondan dolayı sıkıntımız var. Panik yapmaya hiç gerek yok" ifadesini kullandı.

    ''Randers maçı için kimsenin şüphesi olmasın"

    UEFA Kupası 1'inci tur ilk maçında Kadıköy'de 2-1 yendikleri Danimarka'nın Randers takımı karşısında turu geçmek konusunda ''kimsenin bir şüphesi olmasın'' dedi.


    CNNTURK







  • panik yapmayın derler,sonra kendileri panik olup yenilirler.

    bu ne biçim bir çelişkidir
  • ümit sivastan niye geldiki ne güzel memleketinde futbola devam etsin kanser etmesin taraftarı daha fazla büyük kaptanmış
  • Öyle söyleme mehman Sivas önemli bir şehrimiz
    hani hatılarsan başbakanamız, yengemiz hani torpilliyiz ya bişiler anlatabildimmi
  • ümit özat ın kendine hayırı yok ki takıma sahip çıksın
  • Öle demeyin ümit özat takımı kurtaran oyunculardan
  • Öyle konuştu durdu FB TV' de - taklitlerinden kaçının- Adama soru sordukları yok, öööyyyle konuşuyor, benide sinir ediyor!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.