Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Üniversite Tavsiyesi - Yardım - 32 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Derslerde zamanında çok başarılı olan ben lise boyunca yattım ve 32 bin olabildim anca. Sevmediğim şeyleri yapamıyorum. Sebebini buna bağlıyorum ve bir türlü bu sorunu çözemedim. Bu yüzden seneye de kalsam çok sıkı çalışamayacağım için en fazla 10 bin olurum diye düşünüyorum. O zaman da ODTÜ veya İTÜ gelmeyeceği için boşuna bir senemi heba etmek istemiyorum.

    Şimdi benim hedefim hayallerimi süsleyen bilgisayar mühendisliğini okumak. Sevdiğim bir şey olduğu için derece yapmak istiyorum okuduğum üniversitede. Bir sene daha sınava çalışacağıma üniversitede ek bir çaba ile daha iyi bir mühendis olabileceğimi düşünüyorum. Yanılıyor olabilirim. Yazılım ve donanıma küçük yaşlardan beri ilgim var. 12 yaşındayken oyun yapmışlığım var. Fakat o zamandan beri kendimi geliştirdiğim söylenemez.

    Kafamda üç tane üniversite var.

    1) Eskişehir Anadolu Üniversitesi 42 bin
    Eskişehirli olduğum için burda okumam aileme yük olmamamı sağlayacaktır. Fakat burası aldığım puanın altında kalıyor.
    2) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 47 bin
    Yine aynı sebepten ötürü burayı düşünüyorum. Ve puanı daha düşük Anadolu'ya göre. Fakat hangisi daha iyi çözemedim. Bile bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
    3) Ege Üniversitesi 34 bin
    Burası tam da puanıma uygun bir yer ve duyumlarıma göre oldukça başarılı bir üniversite. Fakat ailem beni İzmir'e göndermeye pek sıcak bakmıyor. Sebebi ise maddi yetersizlikler. Eğer burs bulabileceksem kesinlikle burayı düşünüyorum. Ailevi problemler önümü kapatıyor.


    Sizin görüşlerinizi de almak istiyorum. Bu sene mutlaka bir üniversiteye yerleşmeyi düşünüyorum. Farklı şehirlerden farklı üniversiteleri önerirseniz de olur.

    Son olarak Ege'ye gidersem ne kadar burs bulabilirim?

    Teşekkürler...







  • Ben de 32 bindeyim dostm ama ist okumayi dusunuyorm ben. Eger imkanin birazcik varsa Ege ye kesin git derim..Illa bir burs alirsin diye dusunuyorm ayrica...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaximisT

    Ben de 32 bindeyim dostm ama ist okumayi dusunuyorm ben. Eger imkanin birazcik varsa Ege ye kesin git derim..Illa bir burs alirsin diye dusunuyorm ayrica...

    Akrabalardan bilenlere sorduk soruşturduk. Büyük ihtimalle en azından İzmir'e gidiyorum. Bir seçenek daha var. Marmara Üniversitesi 27 bin ile kapatmış geçen sene. Belki bir ihtimal ucundan girebilirim diye düşünüyorum. Kontenjanların artması, yeni açılan üniversiteler vs. Umarım İstanbul olur. Çok istiyorum.
  • anadolu 44 osmangazi 54bin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: House-M.D

    anadolu 44 osmangazi 54bin

    Evet benim yazdıklarım 2012 imiş. Yanlış yazmışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara bilgisayar dusunursem yardimci olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.