Şimdi Ara

Blue Estate PS4 İçin Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

         Örneklerini görmeye pek alışık olmadığımız on-rail shooter türüne yeni bir üye katıldı: Blue Estate! Focus Home Interactive'in dağıtıcısı olduğu oyunu HeSaw geliştirdi ve dün PS4 için US Store'da çıkan oyun bugün de Avrupa için çıkıyor (bu haber yazılırken çoktan çıkmış da olabilir).

     

         Viktor Kalvachev'in aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan oyunun "karanlık ve eğlenceli" bir yapısı olduğu söyleniyor. Ancak oyun PS4'te DualShock 4'le oynanabiliyor, Move'u desteklemiyor. 

     

         Los Angeles'ta geçen oyunda 'suç babası' olarak nitelendirilen Don Luciano'nun manyak oğlu Tony Luciano karakterini canlandırıyoruz. Oynadığımız diğer karakter ise Tony'nin yarattığı karışıklığı temizlemesi için göreve alınmış olan, Clarence isminde eski bir donanma mensubu. Oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

    @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);







  • Rambo the video game gibi bişey buda :D
  • Oyun Türkiye için mevcut değil. Boşa kendinizi yorup bu oyun hakkında haber yapmayın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alondate

    Oyun Türkiye için mevcut değil. Boşa kendinizi yorup bu oyun hakkında haber yapmayın


    us psnde mevcut

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bu TR psn ne işe yarıyor kapatın kurtulalım.Şu oyun yok bu oyun yok zaten TR ye bir getirisi de yok vergi vs oyun satışları.Fiyatlar da sürekli şişiriliyor neredeyse vergisi alınan kutulu oyun fiyatında satacaklar oyunları.Bir aydır psn den atıyor ilgilenen yok Sony tr de şikayetlerle ilgilenecek adam gibi bir adam bile yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shagrath

    Arkadaş bu TR psn ne işe yarıyor kapatın kurtulalım.Şu oyun yok bu oyun yok zaten TR ye bir getirisi de yok vergi vs oyun satışları.Fiyatlar da sürekli şişiriliyor neredeyse vergisi alınan kutulu oyun fiyatında satacaklar oyunları.Bir aydır psn den atıyor ilgilenen yok Sony tr de şikayetlerle ilgilenecek adam gibi bir adam bile yok.


    adamların mail adresi bile yok, outlast zamanında sony us, uk ya şikayet ettim ama adamlar bana sony tr nin mail adresini yolladı ve mail adresi geçersiz. eskiden de böyle miydi bilmiyorum ama şu hali hiç iyi değil sony tr nin. kendilerine çeki düzen verene kadar boykot ediyorum ben de, resmen insanı nefret ettirip başka ülkelere para kazandırıyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.