Şimdi Ara

Palio mu Panda mı yoksa hiçbirimi:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar eşimin araç kullanmayı öğreneceği 20.000 liraya kadar otomatik hb bir araç arıyorum. Yalnız daha önce hiç fiat marka araba kullanmadığım için belirttiğim 2 model hakkında hiçbir bilgim yok.Palio ve Panda hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Aşağıdaki 2 ilandan hangisi benim için daha uygun olur ve bir de fiyatları nasıl sizce?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2005-orjinal-57.binde-mta-otomatik-sanzuman-169415794/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayandan-temiz-fiat-palio-1.2-dynamik-169549703/detay/







  • Öncelikle merhaba, bu sınıflarda araç bakıyorsanız ve seçeneğiniz palio panda arasında olacaksa ben panda derim. Özelikkler panda avrupada çok büyük satış rakamları yakaladı ve hanımefendiler için çok ideal bir araç. Ayrıca speedgear vitesler, pnda daki otomotik şanzımana göre biraz daha sorun imajı çizmiştir, panda iyi seçim olacaktır
  • vayy be arkadaş , bu fiyatlara satılan araçlara bak , iyice rezil oldu piyasa
  • Fiyatlar uçmuş olduğu için zaten doğru düzgün araba bulmakta zorlanıyorum. Clio ya da Getz de olabilir fakat onların fiyatlar daha da uçmuş vaziyette maalesef.2001 model cliolara 17-18 bin fiyat çekiyorlar, o yüzden ben de ne alacağımı şaşırmış vaziyetteyim.Peki sizce ilandaki pandayı almaya karar verirsem fiyat olarak maksimum ne kadar vermeliyim?
  • O fiyatlara D sınıfı bir laguna bulunabilir , yakıt konusu hariç her konuda sizi b sınıfı araçlardan fazla memnun edeceğinize emin olabilirsiniz.
  • Mitsubishi colt düşünürmüsünüz peki, aynı paraya daha az sorunlu yarı otomatik şanzıman + daha çok güvenlik + daha çok sağlamlık + daha az yakıt + daha çok donanım + daha geniş bir iç mekan +++ bitmiyor, bir inceleyin isterseniz coltu, tam aradığınız araç.

     Palio mu Panda mı yoksa hiçbirimi:)


     Palio mu Panda mı yoksa hiçbirimi:)


     Palio mu Panda mı yoksa hiçbirimi:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 25 Haziran 2014; 2:35:35 >




  • palio daha uygun olur da bayana gider mi tartışılır
  • panda a segmenti az yakan bir araç bayan için uygun. yalnız ilandaki panda en boş versiyonu. o paraya panda alacaksanız çelik jantlı cam tavanlı ful bir panda bakın.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayandan-temiz-boyasiz-fiat-panda-1.2-167625040/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-panda-2005-model-otomatik-159116094/detay




  • panda almışken ful alacaksın kardeş en boşuna gidipte o kadar para vermeyeceksin.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-panda-2005-model-otomatik-159116094/detay
  • bgsO hocam arabayı bayan öğrenme amaçlı kullanacak,dolayısıyla istanbulda laguna gibi bir araç kullanamaz,küçük araba olması lazım

    Mesut bey colt tercihlerim arasında var ama uygun bir araç denk getirmek zor malum

    Amadeus palio neden daha uygun biraz açarsan sevinirim

    dkerem2 kardeşim gönderdiğin ilanlar için teşekkürler,ama benim bulduğum aracın km ve kaporta durumu seninkilere göre çok daha iyi duruyor.Bir de full versiyonu ile boşu arasında çelik jant ile cam tavan dışında başka ne farklar var acaba?




  • theja kullanıcısına yanıt
    fiyatı uygun yakıtı ekonomık parcası bulabılır ve ucuz ayrıca kucuk tam acemı aracı bence
  • Avrupa üretimi olduğu ve yüksek miktarda üretildiği için Panda'yı tercih ederdim. Panda'nın en azından açık seçik bir kaza testi var. Yalnız Duologic şanzımanı akıcı ve sarsıntısız kullanabilmek için düz viteslinin matığına da alışkın olmak gerekiyor. Böyle şanzımanlar için otm. debriyajlı demek daha doğru olur. Bu bakımdan CVT şanzımanlı Japon'lara daha rahat alışılır. Nissan Micra mesela, bence kullanması daha kolay bir araba.

    2005 Panda ne kadar eder... 10 yıllık araba. Yenisi ~36bin liradan başlıyor. Ekonomik ömrünün yarısı bitmiş dersek, benim için ekonomik faydası en çok ~14bin, üçte ikisi bitmiş dersek en çok ~8bin ediyor. Riskler hariç, eski olmasına rağmen sorunsuz olduğunu varsayıyorum.
  • 20-23 bin liraya 2000 model BMW var bu fiyatlar nasıl fiyatlar böyle inanamıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeseskane -- 25 Haziran 2014; 13:15:32 >
  • fiat pandada

    *abs
    *klima
    *2 cam otomatik
    *kasetçalar-radyo
    yol bilgisayarı

    standart bunun üzerine

    radyo-cd çalar
    skdome
    esp
    dıgıtal klima
    fiat çelik jant
    tavan barları

    paket halinde satın alınabiliyor. panda alacaksanız bence en kötü çelik jantı orjinal ve cd çalar olan pandalara bakmalısınız. dıgıtal klimalı pandalar çok nadirde olsa ülkemizde var. skydome ayrı bişey araçta daha ferah hissediyorsunuz kendinizi.
  • Panda görüntü ve donanım olarak daha güçlü ama bi bayan için uygun olurmu orası size kalmış

    Ayrıca bir kaç aydır bende bu tarz bır arac arıyordum ve çıkma yedek parça satan bir arkadasım pandanın parçalarının pahalı oldugunu ve acemı oldugu ıcın uzak durmamı soylemıstı :)
  • Panda daha kaliteli ve daha iyi bir araçtır.Ama ekonomi ise amaç palio Türkiye şartlarında daha uygun yürütülebilir bir araçtır.Parçası ve bakımı daha uygundur.Mantık Palio,konfor ve kalite Panda der.




  • Palioyu aradım bugün 17.000-tl'ye satılmış,ben 15 buçuk 16'ya anlaşabilir miyim diye düşünürken araba ilana çıktığı gibi 17 bine gitmiş şaka gibi... Pandacıya ise ulaşamadım.

    Karbon 12 hocam senin gibi hesaplama yapsa herkes fiyatlar zaten kafadan 1/3 oranında iner biz de burda sizin başınızı ağrıtmayız

    Choiboungee hocam note'u ilanlarda gördüm ama dışarıda nedense hiç karşılaşmadım,biraz sw havası var yani büyük gibime geldi ama görmem lazım,aklımın bir köşesine yazdım




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.