Şimdi Ara

5+1 sorunuma bakarmısınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar creative t6100 5+1 bilgisayarıma bağladım film veya müzik uygulamalarında hiç bir sorun yok. Tüm uydulardan gayet normal ses çıkıyor, tek sorunum oyunlarda ara videolardan ses gelmiyor. Mesela pes2014 topa vurma ve hakem sesi yok, Savaş oyunlarındada intro denilen ara videolar brifing sahneleri falan hiç bir şekilde ses çıkmıyor ancak oyuna döndüğünde silah sesleri konuşmalar v.s gayet normal. Bununla ilgili bilgisi olupta paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.



  • Merhaba buna benzer bir olay daha önce basıma gelmişti.yanilmiyosam bilgisayarinizda media oynaticilar ile birlikte yuklenen codeclerden bazilari oyunun içindeki demi videolariyla cakisiyo.codecleri silip deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balthazar67

    Merhaba buna benzer bir olay daha önce basıma gelmişti.yanilmiyosam bilgisayarinizda media oynaticilar ile birlikte yuklenen codeclerden bazilari oyunun içindeki demi videolariyla cakisiyo.codecleri silip deneyin.

    Bilgisayarda hiç yüklü codec yok media player bile kullanmıyorum. stereo yaptığım zaman sesler düzeliyor surround yapınca oyunlardaki ara video sesleri gelmiyor. Çözemedim gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.