Şimdi Ara

Xperia Z1 Ekran ve garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan 2 3 ay önce telefonu kullanırken ekranı kırıldı. Babam bi arkadaşı olduğunu telefonu sıfırdan farksız yapacağını ve garantinin 700-800 lira alacağını ve kendisinin sadece 400 lira alacağını söylemiş. Babama ne kadar bi garantiye gönder dediysem de dinletemedim o gitti arkadaşına yaptırdı. Telefonu o günden sonra babam kullanmaya başladı ben daha yeni aldım telefonu. Telefonda ekrana bastırdığın zaman laptop ekranlarındaki kararma oluyor güneş altında ekran sıfır renkler eskisi kadar canlı değil parlaklık gitmiş. Bu karaktersiz herife neden böyle olduğunu sorduğumuzda ise o kadar olur abi diyor. Sıfırdan farksız olucak diyen adam şimdi böyle diyor. Telefonu aç bi daha tak yap bişeyler diyoruz o telefonu açarken ısıtıyoruz tekrar açarsak patlar diyor. Cidden patlar mı yoksa adam yapmamak için mi öyle söylüyor veya bu ekranı başka bi telefoncuya taktırsak sorun çözülür mü veya garantiye göndersek birşey yaparlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Garanti dışı olmuştur dostum bir kere telefon açıldı
  • pasalarinpasasi kullanıcısına yanıt
    keşke garantiye verseydin zaten telefon daha yeni sayılır yedek parçaları felan piyasada pek yok adamlarda bilmiyor dolayıyla kafasına göre bir işçilik yapmıştır.geçmiş olsun
  • Yan sanayi bir ekran takmıştır tahminimce,yoksa orj paneli ayağınlada taksan vereceği parlaklık ve renk aynıdır.Şunu unutma ucuz etin yahnisi yavan olur,100-200 fark etse tamam,700 nerede 400 nerede aradaki fark ise bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastırdığınızda karartı olması ekranın kalitesiz tft takılmasındandır. Sony nin ekranı orjinalinde gerçi tft ancak kırılan ekranın yerine tamirci tarafından takılan tft ekrandan daha kaliteli olacağı açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararma derken belli noktalarda üstüne bastığım her yerde değil. Telefona kenarlardan da bastırsam oralarda kararma oluyor sanki ekran yerine tam oturmamış gibi. Ben bi kaç kişiye sorduğumda ise telefon daha yeni çıktı yan sanayi ekran yoktur o tam takamamıştır dedi.Peki ben daha güvenilir bi yere yaptırsam bu adamın dediği gibi patlama gibi bişey olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasalarinpasasi -- 19 Haziran 2014; 23:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran tamir işi sakat iş. Sökerken bırakın mevcut ekran dokunmatiğinin kırılmasını kasa bile zarar görebilir bu işi ya ehli yapmalı ya da servis derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.