Şimdi Ara

Ücretsiz Profesyonel TS825 Hesabı, Isı Kaybı Hesabı ve Radyatör Seçim Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Soru: Ürün güvenilir mi, hesapların doğruluğunu teyit etme imkanımız var mı?
    Cevap: Ürün diğer programlarda olduğu gibi kendi içerisinde hesaplar yapıp, size nereden bulunduğu belli olmayan hesap sonuçlarını vermez. Sizin girdiğiniz değerleri formülize edip, size formüllerden oluşan Excel sayfaları oluşturur. Bu sayede programın ne yaptığını formülleri kontrol edip anlayabilir, kontrol edebilirsiniz. Kullanıcı programı her çalıştırdığında mevcut sayfayı silip tekrar formülizasyon yapar. Bu yüzden kullanıcıların programı bozma imkanı yoktur.


    NZN Isı Kaybı Hesap yazılımı Microsoft Excel programı içerisinde profesyonel, hatasız olarak TS825 izolasyon (k değeri) hesabı, ısı kaybı hesabı, radyatör seçimi yapabileceğiniz profesyonel bir yazılımdır.

    Microsoft Excel tabanlı olmasınn sebebi tamamen sizin rahatça çalışabilmeniz, Excelin copy-paste gibi bütün imkanlarını hesap yaparken kullanabilmeniz, programın şeffaf olması, kendi özel hesaplarınızı Excel dosyasına ekleyip, programın hesap sonucunu başka hesaplarınızda rahatça kullanabilmenizdir. Yani ayrı bir programda yaptığınız hesabı Excele atmak için uğraşmanıza gerek kalmadan direk Excel içerisinde çalışma imkanınız olmasıdır.

    Bütün işlemleri hızlı yapabilmeniz için her türlü imkanı size sunmaktadır. Veritabanını dilediğiniz gibi değiştirebilir, düzenlemeler yapabilirsiniz. Program son derece şeffaf olup, yaptığı bütün hesaplamaları diğer programlarda olduğu gibi değer olarak değil, formül olarak size sunar. Bu sayede yapmış olduğunuz hesaptan aklınızda bir şüphe kalmaz.

    Kat kopyalama, mahal kopyalama, simetri alma, bina döndürme gibi özelliklerle radyatör ve ısıtma hesaplarınızı zevkli bir hale getirir. Isı kaybını yine girdiğiniz ayarlar doğrultusunda hızlı bir şekilde hesaplar ve yine şeffaf bir şekilde size sunar.

    Radyatör seçiminde her pencere önüne otomatik radyatör koyma, maksimum boy ve dilim belirleme, emniyet payı girebilme özellikleriyle çok hızlı bir şekilde seçim yapmanıza olanak sağlar. Dilerseniz her mahalin emniyet payını ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz.

    Radyatör koymak istemediğiniz mahaller varsa bunların ısı kayıplarını başka mahallere ekleyebilirsiniz. Her mahale ayrı marka ve modelde radyatör koyma imkanı da size geniş çalışma olanakları sağlamaktadır.

    Program Microsoft Excel 2010 ve 2013 versiyonlarında çalışmaktadır. Eski versiyonlar programın sahip olduğu teknolojiyi desteklemediklerinden çalışmamaktadır.


    İndirme Linki:
    http://www.nzn.com.tr/free/NZN_Isi_Kaybi.zip



     Ücretsiz Profesyonel TS825 Hesabı, Isı Kaybı Hesabı ve Radyatör Seçim Yazılımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusel -- 29 Haziran 2014; 14:07:15 >







  • www.kutmankaplan.net


    Bu siteden faydalanabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.