Şimdi Ara

acil yardım canon g16 vs sx50 hs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    Bu iki kameradan bir tanesini almayı düşünüyorum.Yurtdışından alınacak arada fiyat farkı fazla olmadığı için o açıdan değerlendirmezseniz sevinirim.
    Kullanımına gelecek olursa aslında daha çok anne ve babamın kullanması için alıyorum.İstediğim kameranın herşereyden önce kullanımı kolay olmalı.Ailemin yaş itibarıyla teknolojiyle arası cok iyi değil.Seyahatlerinde kullanmaları için alacağım dolayısıyla çok büyük olmamalı çok fazla ayar gerektirmemeli ve video çekim kalitesi iyi olmalı.Yani pratik ve iyi bir kamera istiyorum.G 16 nın sensörünün daha büyük (hatta sx 50 ye oranla bayağı büyük) ve boyutlarının daha küçük olması nedeniyle biraz önde gibi ancak kullanımının zor olduğunu çok pratik olmadığını söyleyenler var.Kamerayı muhtemelen hafta sonu sipariş edeceğim.yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim



  • Düşünceleriniz güzel ve sensörün öneminin farkındasınız. Birinin yakınlaştırma değeri, diğerinin sensörü iyi. Bence sensörden yana olmanız mantıklı. İkisi arasında G16 iyidir.
  • teşekkür ederim sensor boyutu kesinlikle yakınlaştırmadan daha ağır basıyor.peki kullanım zorluğu açısından yorum yapabilir misiniz?

    Bu arada konuyu yanlış yere açmışım doğru yere tekrar açtım.adminler ve üyelerden forum kirliliği için tekrar özür dilerim..
  • Para limitiniz nedir zoom lazımmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 13 Haziran 2014; 14:16:19 >
  • limit pek belirlemedim hocam kabaca 500 $ civarı diyebiliriz.zoom unun çok fazla iyi olmasına gerek yok karşılaştırmak gerekirse sanırım sx 50 ninki fazlarıyla yeterli olacaktır.
  • Aynasız kamera alabilirsiniz kaliteli çekerler lensleride değişiri.

    http://www.bhphotovideo.com/c/product/892146-REG/Sony_nex6l_b_Alpha_NEX_6_Mirrorless_Digital.html

    http://www.bhphotovideo.com/c/product/1026855-REG/olympus_v206021wu020_e_pm2_camera_with_14_42_14_150mm.html

    Olympusta zoom için ayrı lensde var. İkiside çok daha iyi makinelerdir sizin dediklerinizden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 13 Haziran 2014; 14:43:36 >
  • açıkçası kamera konusunda çok bilgili değilim.Aynalı veya aynasız kamera farklarını bilmiyorum.Ancak lens değişimine çok sıcak bakmıyorum seyahat esnasında lens taşımaz bizimkiler veya lens değiştirme işi çok kolay olsa da onlara ters gelir hocam..Benim aradığım mümkün olduğu kadar kolay kullanılabilen,kaliteli video çekebilme seçeneği olan iyi bir kamera
  • Tercihen sony rx100, olmazsa fujifilm x20 modellerine bakın o zaman. Küçük kamera alın büyük makine alacaksanız lens değiştirilebilsinki değsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 13 Haziran 2014; 16:17:04 >
  • Media Markt'ta 647 TL'ye Olympus xz-1 var. Taş gibi alet. O fiyata...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Sony rx 100 önerisini inceledikten sonra son durum şudur;
    20 haziranda rx 100 m3 çıkıyor dolayısıyla rx 100 lerde indirim olacaktır.umarım çok geç olmaz diye ümit ediyorum.Biraz daha beklemeye ve fiyaında indirim olursa ki 4 temmuz için ümitliyim rx 100 almaya karar verdim.
    Herkese cevaplar için teşekkür ederim..
  • ben de aynı öelliklerde makine arıyorum samsung ex2f tavsiye ettiler ama çok anlamadığım için yorum yapamıorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.