Şimdi Ara

Ne yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maddeler halinde derdimi anlatayım bana bir reçete yazın.

    -Ekimde tecil hakkım 29 yaş olayından dolayı sona eriyor,
    -Okulum eğer ders bırakmazsam 2016 ocakta bitiyor (tecil bittikten 15 ay sonra),
    -Devlet memuruyum
    -Eylülde evleniyorum, borç altına girdim uzun dönem gidersem gözüm arkada kalır.

    Şimdi bu 15 ayda nasıl bir çözüm üretebiliriz? Askerliği kaçak durumuna düşmeden nasıl öteleyebilirim?



  • Yasiniz nedeniyle teciliniz sona erdiginde uzun donem olarak gidecek olmaniz suan icin kacinilmaz gozukuyor. Okulu bitirmis olsaniz yuksek lisans icin basvuru yapardiniz. Memuriyete de yeni atanmadiniz sanirim? Teciliniz bitince kurumunuza memurunuzu askere gonderin diye yazi yazacaklar buyuk ihtimalle. Benim aklima gelen kilo boy oraninda dengesizlige ulasip birkac kez ertesi yila birakma almak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 11 Haziran 2014; 16:08:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul bitse zaten kısa döneme razıyım. Eşim çalışmıyor, kredi borçlarım var. 2 yıllik memurum.
    Askerliği son celp dönemine yani 2015 kasıma falan aldırırsam bir şekilde geriye 2-3 ay kalıyor. O celp dönemini raporla falan atlatmanın bir yolu yok mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapor almak kolay degil bende ayni durumdaydim,yeni kanunla okula kayit yaptirabilisin onda soun yok senin yapman gereken 15 ay boyunca gbtye yakalanma subenin yanina yaklasma mezunuyet belgeni aldiginda git islem yaptir. kimseyi zorla askere almazlar merak etme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet memuru olmaniz nedeniyle sadece gbt den kacmaniz kurtulus yolu olmayacaktir diye dusunuyorum ben. Sizin sube lise mezunlarini ne zaman askere gonderiyormus? Belki bu durumdan istifade edebilirsiniz. 15 ay bakaya durumunda olursaniz karsiniza cikacak borcu da hesaba katmaniz gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BNYZ

    Devlet memuru olmaniz nedeniyle sadece gbt den kacmaniz kurtulus yolu olmayacaktir diye dusunuyorum ben. Sizin sube lise mezunlarini ne zaman askere gonderiyormus? Belki bu durumdan istifade edebilirsiniz. 15 ay bakaya durumunda olursaniz karsiniza cikacak borcu da hesaba katmaniz gerekecek.

    Duyduğum kadarıyla kaçak duruma düşersem bağlı olduğum kuruma ilişiğini kesin diye yazı geliyormuş doğru mudur bilmiyorum, onlar askerlik nedeniyle ilişik kesince mecbur gitmek durumunda kalırım. Okulum zaten uzaktan eğitim kayıt ve okuma konusunda bir sıkıntı yok. Tek sıkıntı son celp dönemine aldırabilecek miyim? Ve sonrasında okul bitene kadar ek bir zaman dilimi yaratabilecek miyim? Çıkmazdayım gerçekten biraz yol gösterim.
  • caneker C kullanıcısına yanıt
    Sizin teciliniz ekimde bitecegi icin zaten kasim celbinde gidecek olmaniz gerekiyor. Universite mezunu olmadiginiz icin ikamet ettiginiz subenin ne zaman asker gonderdigini ogrenin. Atiyorum agustos celbi ise sizi de o zaman gonderirler. Bunun haricinde daha fazla nasil uzatilir bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.