Şimdi Ara

Kollarım gelişmiyor yapılan yanlış nedir yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hergün düzenli 1,5 saat çalışıyorum 5 ögün yemek yiyorum protein takviyeside yapıyorum ama hergün aynı saatte yapamıyorum.bırakıp tekrar başlamıştım 1ay oldu kollarımı şişirmeden ölçmüştüm 30 cm geldi. 1 aylık sürecte kalınlaşma olmadı.1 gün ön kol ikinci gün;omuz bilek üçüncü gün:gögüs kanat 4 gün:arka kol sırt bu şekilde tekrar dönüp 1 inci gün yaptıklarımdan devam ediyorum.setlere özen gösteriyorum.bir yanlış yapıyormuyum acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kol çalışırken belden destek almaman çok önemli yani ağırlığı kaldırırken ileri geri salınım yapmıycaksın sadece kolun hareket edicek. Birde hareketi yavaş yavaş yap özellikle indirmelerin 3-4sn arası sürmeli.
  • tricepsin zayıfsa mutlaka triceps yüklen. kol kasının 2/3ünü triceps oluşturur. close grip beench press ve dips yap. bicepsde cheat yapmamaya özen göster. sırt antremanlarını ağır çalış. youtubeda aratırsan bir sürü biceps ve triceps antremanı var. ve sık yapılan hatalardan da bahsediyorlar.
  • Bence sabırlı olmalısın, kolay bir şey değil,antrenmanlara düzenli devam edersen olur takma kafana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

    Kol çalışırken belden destek almaman çok önemli yani ağırlığı kaldırırken ileri geri salınım yapmıycaksın sadece kolun hareket edicek. Birde hareketi yavaş yavaş yap özellikle indirmelerin 3-4sn arası sürmeli.

    İşte bu yüzden Preacher Barbell veya Dumbell Curl ve Omuz genişliği Weighted Chinup kadar etkili Biceps hareketi yok benim için .. Çünkü hata yapmana imkan vermiyor sana bu hareketler .. Yapabilceğin tek hata (buda ego yüzünden ağır kilo kaldırmaya çalıştığında olur) Kollarını tam gerilimi vermeden ağırlığı kaldırır veya kendini yukarı çekersin =)
    Ama Alternate Dumbell Curl veya Barbell Curl olsun illaki belden,omuzdan falan destek alarak yapıyor kişiler,yada kolları ağırlığı kaldırırken sabit kalıcağına,tam kaldırma anında öne doğru gidiyor...




  • hergün 1.5 saat kol mu çalısıyorsun?
  • Hayır haftada 2 Défa kol çalışıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinlenme...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.