Şimdi Ara

Grand Theft Auto V, PC, PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu! (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.973
Cevap
15
Favori
48.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben pc de oynayacagım arkadas, nerde oynarsanız oynayın bana ne...
  • sabredin 170 gün kaldı (en kötü ihtimalle)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyıldız


    quote:

    Orijinalden alıntı: hozes

    quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    quote:

    Orijinalden alıntı: hozes

    gta pc de oynanır....net...

    hnagi kitap ? hangi kural ? hangi yasa ? hangi ha hangisi söyle hangisi ?

    rockstar duy bu garibanin sesini ..

    gariban mı?? ha ha...sen kısa donunla gezerken ben oyun oynuyordum sen kafanı yorma...(amiga, ps1-ps2,ps3,pentium 120,133mx, 166mx, celeron, amd955 i2500k, xbox ve xbox360, nes vs vs bütün konsollar ve pcler elimden gectisen merak etme)

    Helal sana

    tesekkür ederim datlum
  • Adam diyor ki keşke pcye çıkmasaydı oyun.

    Kardeşim pc sahipleri sana ne yaptı? Sana giren çıkan ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gram bilgi haber okuyalım dedik yine bir donanımhaber klasiği olmuş konu
  • Yazmıyacaktım dayanamadım yahu siz delimisiniz be altı üstü bir oyun, biri diyorki yok konsol biri diyor pc yahu sistemi kimin varsa her iki tarafın oynasın nedir bu işkembe yorumlar çoçukmusunuz siz, şu muhabbetleri ancak ortaokullu elemanlar yapar okudukça kopuyoruz burda GTA hayatımda oynıyacağım son oyundur buda benim yorumum varmı aksini idda eden ben sevmiyorum ve sevmiycem varmı itirazı olan olmadı yiyin birbirinizi
  • pc ye çıksa nolcak benim pc kaldırmazki
  • 98 den beri pc oyuncusu olarak, 2011 de ps3 alıp 4 ay sonra satmıştım, 2013 de bir daha aldım last of us için, o andan itibaren %90 konsolda oyun oynuyorum, ps4 e yılbaşında geçtim, PC nin en büyük dezavantajı, sanal arkadaş ortamı zayıf, ne bir fifa turnuvası, nede başka bişey, konsol ile kıyaslanamaz, sırf bu sebep ciddi bir etkendi benim için, konsolun grafikleri zaten çok güzel, pc de 60fps olmaz ise sinir olurdum , konsolda önüme ne gelse iyi geliyor, takılmıyor insan böyle şeylere, bide EXC olayı bambaşka bişey, uncharted gibi bir oyunu türkçe oynamak harika bişeydi, indiana jones filmini yaşattıyorlar resmen, ben pc mi satılığa koydum bile, mac mini ye geçeceğim, windows danda kasa bilgisayar gürültüsünden de kopup, daha eğlence odaklı oyun oynayacağım, 60fps msaa,fxaa gibi detaylara takılmadan, herkes istediğini beğenebilir, dev ekranda oynamak daha çok zevk veriyor artık Multiplayer FPS harici herşeyi rahat yapabiliyorm. PC de iyidir candır, konsolda.
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    parayı vermenin ızdırabını yaşıyorlar.. arada bir kıskanma var.. ondan bişeyler yazıp yamayıp kendilerini tatmin edeceklerki aslında hiç üzülmediklerini en iyisinin kendileri olduğunu düşüne bilsinler.. yoksa üreticini onu üretmiş bunu yapmış kimsenin umrunda değil.. oyunlar optimize özürlü yapılmasa bilerek. her platformun kendine göre ayrı hazzıvardır. cokki gamepad istiyorsun al bitane gamepad güzelinden tam orjinalinden "korsan" a kaçma.. pc ya bu.. tak yine game pad le oyna canın sağolsun..
  • Bakın arkadaşlar fanboyluk yapmanın kimseye kazandırdığı birşey yok.

    Pc her insan için olmazsa olmazdır konsol ise lükse kaçar biraz. Birisi ile belli ölçüde herşeyi yapar birisinin amacı oyun oynamaktır. Oyun firmalarının çoğu konsola daha sıcak bakarlar yaptıkları kar oranı daha fazladır çünkü korsan minimum seviyededir ve oyun optimizasyonu maksimum seviyededir.

    Adamlar size bu oyunu yeni ekran kartı satmak çıkarıyorlar pc ye, ekran kartı firmalarıyla çoktan anlaşıldı ve optimizasyon ona göre ayarlanıyor.

    Konsol kullananlara çamur atan arkadaşlar bir daha düşünün bakalım kimin kimle dalga geçmesi gerektiğini. Kim nerede mutluysa orada oynar kimse kimseyle dalga geçmesin çamur atmasın. Hepimiz mutlu olsak daha iyi olmaz mı ?
  • Konsol bir lüks değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun konusu yerine kavga konusu olmuş galiba :) Adamlar her türlü cebinizi sömürüyor siz çile çekip kazandığınız 3 kuruşla aldığınız yada babanıza aldırarak sahip olduğunuz konsol / pc nin kavgasını yapıyorsunuz

    Neyse benim merak ettiğim şey şu lanet sistem gereksinimleri açıklansada bi kendimizi ölçebilsek 3 gb vramdan korkuyorum çok
  • PC'de de FPS,MMORPG,RPG türü oyunların zevki başkadır.Ayrıca simulasyon oyunları konsolda oynanmaz.Konsolun bence tek avantajı exclusive oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daxtor55

    PC'de de FPS,MMORPG,RPG türü oyunların zevki başkadır.Ayrıca simulasyon oyunları konsolda oynanmaz.Konsolun bence tek avantajı exclusive oyunlar.

    Ex oyunlar avantaj değil züğürt tesellisidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FalloutNV


    quote:

    Orijinalden alıntı: daxtor55

    PC'de de FPS,MMORPG,RPG türü oyunların zevki başkadır.Ayrıca simulasyon oyunları konsolda oynanmaz.Konsolun bence tek avantajı exclusive oyunlar.

    Ex oyunlar avantaj değil züğürt tesellisidir.

    Yok böyle yorum

    Züğürt tesellisiymiş lan he he
  • 180 sayfa yorum nedir artık yazmayalım site çökücek

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pcde binbir çeşit donanım var konsollar sabit donanım oyun geliştiricilerinin çok işine yarıyor bu durum. Ayrıca pcye bir oyun alıyorsun acaba pc çalıstırcak mı şu olacak mı bu olacak mı saçmalıgı var zaten orjinal alsan dahi saçma sapan dll hatası o hatası bu hatası insanı sogutuyor. 7 senelik ps3'de bile bugun takır takır canavar gibi oyunlar oynanırken 7 senelik bir pcde bugun google'a bile giremezsin. Pc olmazsa olmazdır ama oyun için konsol bence. Sonuçda sadece oyun için üretilmiş bir makine ve önceliği oluyor.
  • Nolmuş bu konuya ya.Geç çıkmasını da geçtim ben artık şahsen, optimizasyonu güzel gelsin.Mis gibi oynarım ben onu 1080p.Sistemde hazır.Spoiler falan da yemedim hiç.Hazır bir şekilde bekliyorum.
  • Max Payne 3 optimizasyonundan sonra performans konusunda umutluyum. Şuanki pc'mi 4 yıl önce 900 TL'ye toplamıştım Max Payne 3'i High'da rahatca 30 fpsde oynamıştm.
    Battlefield 3'üde şuanda 30-50 fps arası mediumda oynuyorum.
    Watch Dogsu 20 fps'de

    Ayrıca
    Minecraft 25 fps
    Rust 20-25 fps....


    Bunun anlamı, grafiklere bakarak birşeyden anlamayan bebeler "oooooo oyun çok gerçekçi grafiklere bak" diyip 10 bin tllik pc ister bu demesi ergen mantığından öteye gitmez.
    Oyun performansı geliştirici firmaya bağlıdır, donanım biryere kadardır. Oyun donanımı tam anlamıyla kullanamadıktan sonra 50000 TL'lik pcde olsa bir işe yaparamaz.

    GTA 4'ü örnek veren arkadaşlarada sözüm şudur, gta4 tamamen port bir oyundur herkez bilmez ama oyun moturuna sonradan eklenen emulasyon kütüphaneleriyle pcde çalışır hale gelmiştir ve başka bir oyun motoru ile yaplmştı, gta 4 o , oyun moturunun ilk ve son oyunu oldu. Max Payne 3 ve LA Noire'a yeni motor kullanılarak yapıldı ve optimizasyon had saffadaydı.
    Rockstar Games dünya çapında tanınan sayılı oyun firması gta4'deki hatası emin olun çok şeyi değiştirdi.
    ayrıca gta4'de gayet güzeldi optim. sorunu olmasaydı abi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ank_yer_6

    Su haberleri konu dışına yansitmak cok buyuk hata.

    Aynen hocam ekran kartı gerekli dedim 19 eksi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.