Şimdi Ara

Yeni internet açılacak İSS seçme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kapattırdığım interneti geri açtıracağım önceden ttnet kullanmaktaydım uzun bir süredir. Birkaç nedenden dolayı kapattırma durumunda kaldım. Şimdi ise yeniden açtıracağım TTNET açtırmak istemiyorum fakat diğer İSS'lerin konusunda okuduğum yorumlar hiç iç açıcı değildi. Sizinde fikirlerinizi sormak istiyorum TTNET ile devammı etmeliyim yoksa başka bir İSS mi seçmeliyim ? (Binamda ve çevremde fiber yoktur)



  • Fiyatla ilgili sıkıntın yoksa ttneti kullan ben D-smart internet kullanmaktayım 2006 da abone olmuştum ilk çıktığı zaman Smile Adsldi ozamanlar o günden bugüne herhangi bir sıkıntı yaşatmadılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BonezCrusher

    Fiyatla ilgili sıkıntın yoksa ttneti kullan ben D-smart internet kullanmaktayım 2006 da abone olmuştum ilk çıktığı zaman Smile Adsldi ozamanlar o günden bugüne herhangi bir sıkıntı yaşatmadılar.

    Cevabın için teşekkürler. Doping'e baktım biraz diablo 3 ile 16mpbs internet veriyorlar. Diablo 3 ise bedava aklımı kurcalamadı değil ama araştırıyorum birkaç iss arayıp oturduğum yere doğru bir fiber çalışması söz konusumu diye soruşturmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.