Şimdi Ara

Kablosuz Ürünlerin Tümü Masum Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konu hortlamaz; daimi olarak açıktır.

    İsveçli Prof. Dr. Harald Blomberg konuyla ilgili yaptığı araştırmasında, kablosuz bilgisayar farelerinin radyasyon saçtığını belirtti. Öyle ki sadece fareler değil, cep telefonları ve kablosuz telefonlarda oldukça tehlikeli.

    Bu telefonların evin içinde faaliyet gösteren bir baz istasyonu etkisi yaptığını ifade eden Blomberg araştırmasında; telefonların yaydığı radyasyonun insanın kaldırabileceğinin 44 bin misli fazla olduğunu belirtti.

    İnsanlarda kanser riskini arttıran cep telefonları ve kablosuz telefonlar, ayrıca çocukların sakat doğmasına sebep olabiliyor.
    Araştırmada İsveç'te doğan sakat çocukların yüzde 15 oranında artış gösterdiğine de vurgu yapıldı.

    Kablosuz telefonların ve kablosuz bilgisayar farelerinin yaydığı radyasyonun, binalarda betonu geçip 3-4 kata kadar yayılabildiği iddia edilen araştırmada teknolojinin bu velinimetlerinin uykusuzluk, baş ağrısı, baş dönmesi, sinir, deri dökülmesi, çift görme gibi 20 semptoma neden olduğu bildirildi.

    Araştırma neticesinde bazı yetkililer, "kablosuz fare ve telefonları derhal çöpe atın" çağrıları yaparken; konuyla ilgili medyada çıkan haberleri bilgisayar firmalarının engellemeye çalıştığı iddia edildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayulun -- 6 Şubat 2022; 4:37:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.