Şimdi Ara

Foruma Girişteki Anket Belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili forum yetkilileri, 60 yaşında bir forum kullanıcısı olarak bu konuyu açmakta epey tereddüt ettim fakat benim için sorun olan şey gördüğüm kadarı ile gün geçtikçe arttı, eskiden foruma girerken bir anket çıkıyordu en altta geç vs. gibi bir link çıkıyordu atlıyorduk, şimdi onu da kaldırdınız foruma girerken illa ki o lanet anketi doldurmadan foruma giremiyoruz. Tamam ticaretin kuralları diyebilirsiniz ama, sayfalarınızda yeterince reklam zaten var, girişte de o lanet anket olamasa da olur diye düşünüyorum. Lütfen bu tür forumlardaki genel kullanıcı düşüşünü de göz önüne alarak gereğini yapmanızı rica ediyorum.



  • Merhaba @cmldrs;

    Öncelikle forum yönetimi olarak bizlerin bu hususa herhangi bir müdahale yetkisi olmadığını bilmenizi isteriz. Husus hakkında iletişime geçmeniz gereken tek kişi, Gün beydir.

    Evvela anketi doldurmanıza da gerek yok; anket sayfasında, kısayollardan tekrar foruma girmeniz dahilinde; anket tekrar görüntülenmez.

    Keyifli akşamlar, iyi forumlar dilerim;

  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, tabi ben her ne kadar çok eski bilgisayar kullanıcısı olsam da, yeni jenerasyon gibi işin kısa yollarını pek bilmiyorum, daha doğrusu araştırmıyorum da. Konuyu açmamın sebebi eğer bu bana itici geliyor ise bir çok kişiye de itici geliyordur diye düşünmemden dolayıdır. (Yoksa benim bulduğum çözüm forumdan çıkış yapmamak tı) Gün beye özel olarak yazmama gerek olduğunu sanmıyorum, sanırım forumu takip ediyordur. Sevgilerimle
  • Anlıyorum hocam. O halde konuya Gün hocayı da davet ederseniz, dönüş yapması nispeten daha hızlı olacaktır.

    Selametle kalın;

    @cmldrs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.