Şimdi Ara

Mobil Oto Servis Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
21.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatları çok uygun ve ayağınıza gelip işlem yapıyorlar.
    Daha önce kullanan varsa bilgi verebilirler mi?
    http://mobilotoservis.com/



  • Güncel
  • baktım,benim superbe 349 tl fiyat çıkarttı hemde uygun olmayan magnetec yağ ile birlikte...yetkili servisde 400 tl ...

    zamanı olmayan veya macera arayanlar için düşünebilir ama ben düşünmem...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukubat

    http://mobilotoservis.com/

    Hayirli olsun dükkanı ne zaman açtiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: ukubat

    http://mobilotoservis.com/

    Hayirli olsun dükkanı ne zaman açtiniz ?

    Ne demek istediğnizi anlayamadım.

    Bu sistemi kullanan var mı bu forumda.
    Varsa nasıl memnun kaldınız mı? bilgi paylaşmasını rica ediyorum.
  • Ben kullandım periyodik bakım yaptırmadım ama debriyaj baskı balata ve ön fren diskundefined-balata değişimi yaptırdım gayette memnun kaldım.Gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.. Sorunuz varsa yardımcı olabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diaboliciq -- 4 Eylül 2014; 21:21:08 >
  • 308 dizel için 280 lira ücret çıktı! üstelik yağ olarak da magnatec yazmışlar sadece, alt grup olarak belirtmemişler, dpf uyumundan haberdarlar mı merak ediyorum. parçalar orijinal mi yan sanayi mi belli değil

    orijinal parçalar ve Mobil Esp formula yağ ile 180-190 civarı tutuyor özel serviste.

    başarılar dilerim, ama bu şartlarda zor biraz.
  • Benim ilgimi çeken servisin ayağınıza gelmesi. Sanayi köşelerinde uğraşmıyorsunuz.
    Yağ konusunda daha iyisini kullanmalılar.
  • Görüntülenme sayisı yüksek sitelere reklam da verebilirsiniz. Ya da diger araba forumlarına konu açın. Yalnız tükanın sizin olduğunu bu kadar fazla çaktırmayın. Mesela kötüler gibi filan yapın, alt mesajlar verin...

    Örnek: Ya geçen bi mobil oto servis sitesini kullandım, servisin üçte birine tertemiz iş yaptılar, herşey harikaydı, ama eleman sigara içiyordu fena nefesimi kesti. Bir daha mı? Asla. Siz siz olun bulaşmayin. 3 kat da fazla olsa verin paranızı adam gibi sigara içmeyenlere yaptirin.
  • fiyatlar çok uygunu geçtim uygun bile değil özel servislerden pahalı
  • Turkcell profesyoneller kulübü üyelerine % 25 indirim uyguluyor. Ben bu ay sonu bir denemek istiyorum.
    Kartım ayın 28 i gibi atıyor. Paraf günümde 6 taksitle siteden online ödeme yaparak randevu alacağım.
    Kasım ayı ilk haftasında yapılan işlem sonrası buradan izlenimlerimi paylaşırım.
  • fiyat olarak biraz abarttılar gibi bencede ilk çıktıklarında fiyatları gayet uygundu ben kullanmıştım sizi aradıklarında pazarlıkla biraz daha fiyatı aşaya çekmek mümkün ama son durumları ne bilmiyorum
  • Benim aracın bakım zamanı gelmişti. Service due ışığı yanmıştı. Geçen Turkcell'den mail geldi. Mobilotoservis % 25 indirim şeklinde.
    Sitesinden kontrol ettim. Benim araç için 400 TL civarında periyodik bakım ücreti görünüyordu.
    Turkcell indirimi, facebook indirimi vb derken fiyat 400 TL den 290 TL civarına düştü.
    Kredi kartımın harcama kampanyası da vardı . Paraf günümde 6 taksitle ödeyince biraz daha cazip hale geldi.
    Cumartesi günü aldığım randevu için görevli eleman saatinde geldi. Periyodik bakımda gerekli tüm işlemleri yaptı. Yağ-filtre değişimleri vb.
    Elektronik kontrolünü de yaptı. Servis ışığı normale döndü. Hizmetten memnun kaldım. İndirim, kampanya vb. olursa bundan sonra tekrar yaptırmayı düşünebilirim.
  • Ben ford fiesta 2011 TDCI aracım için kullandım bu servisi arkadaşlar. 260 TL fiyat çıkardılar servis 620 TL demişti. Başımdan geçenleri paylaşıyorum.

    Öncelikle cumaratesi sabah 1 usta geldi. Mazot filtresi ile polen fitresini yanlış getirmiş onları değiştiremedi, yağı yağ filtresini ve hava filtresini değiştirdi. Öğleden sonra başka bir usta geldi. Poleni değiştirdi mazot filtresini değiştirdi ancak, araç mazot fitresi değiştikten sonra hava yaptı. 5 saat kadar uğraştı çalıştıramadı bi türlü aracı. En sonunda şirket sahibiyle konuştuk. Yetkili servisten yol yardımı geldi ve adamlar 5 dk sonra aracı çalıştırdılar. Usta havasını yanlış yerden almaya çalışıyormuş. yetkili servis öyle dedi. Neyse ford yetkili servisin 70 TL yol yardımını onlar bana ödedi ama bayağı bi rezelillik çektik.

    Gelen ustaları beğenmedim, araca check up felan yaptıkları yok bişey söyledikleri yok, filtreyi değiştirip yağı değiştirip gidiyorlar. Araca bakıyoruz bilgisayara bağlıyoruz felan hep lafta kalıyo arkadaşlar. Vasat bir hizmet.

    Bir daha yaptırmayı asla düşünmüyorum. Takılan parçalar da orjinal değil. mann diye bir marka kullanıyorlar genelde.




  • Ben de daha önce 1 kez kullandım, çok kez de bir şirketteki arkadşlarıma tavsiye ettim hepimiz memnun kaldık. Bence en iyi nokta kapına kadar gelip servisten daha iyi fiyatlar sunabilmeleri, kullanılan parçalar ise orijinal. Gerçekten kolaylık oluyor servise gitmeden gerekli hizmeti alabilmek, daha yüksek bir fiyatlandırma politikası beklerken daha ucuza halletmek, sıcak fırsat bile denebilir


    Deneyin derim
  • mnedim1 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Öncelikle başınızdan geçen kötü tecrübe için sizler kadar bizlerin de üzgün olduğunu belirtmek isteriz. Bu tarz durumların yaşanmaması için ekstra bir çaba gösteriyor olmamıza rağmen nadiren de olsa diğer oto servislerde de yaşanabildiği gibi ufak aksaklıklar bizlerin de başına geliyor. Bu noktada ana politikamız, müşterilerimizi mümkün olduğunca memnun etmeye çalışmak ve durumu olabildiğince hızlı bir şekilde çözmek. Bu yaklaşımımızı da sadece bakım sırasında değil sonrasında da sürdürebilmek için 1 yıl / 10.000 km garanti sunuyoruz.

    Sizin de belirttiğiniz gibi amacımız uygun fiyatlı, kaliteli, rahat ve güvenilir bir hizmeti otomobil sahipleriyle buluşturmak. Bahsetmiş olduğunuz Mann-Hummel Alman firmasıdır ve ana tedarikçilerimizden birisidir. Dünyanın en büyük filtre üreticilerinden biri olmasının yanında OEM (Orijinal Parça Üreticisi) lisansına sahip olarak piyasada gördüğünüz bir çok arabanın (BMW, Audi, Porsche gibi.) filtrelerini üreten bir firmadır. Mann gibi bir çok orijinal parça üreticisi ile de parça tedariğinde çalışmaktayız. (Bosch, Purflux, Ufi, Hengst, Mahle gibi.) Genelde bu firmaların ürettikleri filtreler marka logoları ile paketlenerek satılmaktadır ve paketi açıp içerisindeki filtrenin markasına baktığınızda filtreyi asıl üreten firmayı görebilirsiniz. Yani aynı filtrelerin, farklı paketler içerisinde, farklı fiyatlarla satıldığı bir piyasanın olduğunu sizlerle paylaşabiliriz. Kaliteli ve uygun fiyatlı bir hizmet sunabilmek için genelde bu filtreleri kullandığımız doğrudur.

    İyi günler dileriz.




  • MobilOtoServis kullanıcısına yanıt
    Eğer verdiğiniz hizmet sadece filtre ve yağ değişimleri ise birşey demiyorum. Ama bakım dediğiniz, balatalar diskler, ön takım kontrollerini de içermesi gerekir. Ben bunların da olacağını düşünüyordum. Gelen arkadaş hiçbirşeye bakmadı. Check up felan hikaye gerçenten ben sizi kötülemek için söylemiyorum ama bana verilen hizmet bu.

    Ayrıca yetkili servisin sorunu hemen çözmesi de ustalarınızın yetersiz olduğunu gösteriyor malesef.

    Bir diğer sorun, benim aracımdan rolantiden çıkarken ve girerken hırıltılı bir ses çıkarıyordu. Emin olun sizin arkadaşlar geldiğinde de bu sorun vardı. 2 hafta önce servise gittim, mazot geridönüş hortumunda çatlak varmış. O değişti. Bunları tesbit etmesini beklerdim.

    Fiyat olarak iyisiniz kabul ama bence yeterli değil.
  • oto servis, oto yedek parça lastik fiyatları, akü, motor tamiri gibi her türlü sorunu otoservis.co dan takip edebilirsiniz.oto servis
  • Benim aracım için de 189,00 TL gibi bir fiyat çıktı. n11.com' da sunmuşlar paketi. Yorumları okuyunca ilk heyecanım kalmadı. Neyse memnun kalmazsam bir daha yaptırmam gibi bir konu değil; nihayetinde aracı teslim ediyorsunuz.

    Edit: aracım 2011 model 1,4 Benzinli, sıralı sistem LPG' li Dacia Sandero Blackline.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheles00 -- 30 Aralık 2014; 13:58:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.