Şimdi Ara

WoW tayfası Wildstar hakkında ne düşünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soru açık. Ben WoW Vanilla havasını yakalayabileceğine inanıyorum. Gerçekten uzun soluklu,senelerce oynanabilecek bir oyun olur mu tartışılır ancak combat sistemini izlediğim kadarıyla beğendim ve PvP anlamında başarılı diyorum. PvE'si epey zorlayıcı,tam hardcore işi olmuş gibi duruyor. Zaman ve emek kazanacak yani. Sizler ne düşünüyorsunuz?



  • 3 hafta oynadım wildstarı, fakat bir türlü ısınamadım. hep bir şeyler eksik gibiydi, belki de beklentilerimi çok yüksek tutmuş olabilirim bilemiyorum.
  • Vanilla wowun bazi yapimcilari tarafindan yapilmasi ve ayni havayi amaclamasi bile almak icin bir neden olabilir :) Almadim ama bugun almayi planliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan ve oynamayı düşünen bir kaç arkadaşım var. Açıkcası ilk bakışta gayet hoş görünüyor. Eso gibi ruhsuz, renksiz bir oyun gibi durmuyor. Ayrıca kontrol ve quest sistemininde alıştığımız wowa benzemesi bizim açımızdan baya cezbedici.
  • Şuana kadar ki en wow kopyası oyun(Combat sistemi hariç) esinlenmek kötü birşey değil tabi wowun iyi yanlarını alıp değiştirmişler güzel olmuş. Arenanın rank 1 tayfası beğenmiş onlar geçerse pvpcilerin çoğu geçer. Ama ben wildstarın arena sistemini çok beğenmedim karşı takımı 3 kere öldürmek gerekiyor. Birde izlediğim kadarıyla IĞRENÇ bir uisi var oyunun. Kendi karakterinizi çok nadir görüyorsunuz. Yani 2 saat stream izledim hiç bir zaman anlayamadım karakterinin hangi ırk olduğunu. Sanırım resmi launch dün yapıldı 1 ay içinde ölmezse bende başlıcam

    http://www.arenajunkies.com/topic/252014-arena-junkies-in-wildstar/
    Arena Junkies konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 1 Haziran 2014; 16:12:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NCSOFT =

    Sorunun cevabına gelince Wildstar WoWkipin
  • oynadım fakat ısınamadım sildim direk.
  • Ben bir ay beklemeyi düşünüyorum açıkçası,daha çok düşünce ortaya çıksın daha fazla bilgi sahibi olalım diye. Zaten konuyu da bu yüzden açtım Oynamadan karar vermek zor tabi ama en azından stream bu konuda epey yardımcı oluyor. Grafiklere alışmak biraz zor gelebilir tabi
  • wow killer olarak çok oyun çıktı! hemen hemen hepsini aldım ve denedim sonuç hep aynı,2-3 ay sonra serverlar boşaldı vs.. insanın sütten ağzı yanınca beklemekte fayda var diyorum :) hemen almayın bekleyin bir kaç ay baktınız gidişat iyi alın deneyin.
  • Nuke General kullanıcısına yanıt
    Grafikler tema olarak wowdan pek farklı değil aslında :) Karakterler WoD'da güncellenen karakter modellerini anımsatıyor ama wildstar onlardanda daha önde bence.
  • Ben Arenajunkies'teki muhabbetler olmasa gerçekten hiç değerlendirmezdim. 3G internet kullandığım için oyunu indirip test edemedim ama videolara bakınca WOW'un PVP'sinin çok daha güzel olduğunu düşünüyorum. Yani bilmiyorum bana çok skill bazlı, zamanlamanın çok önemli olduğu(Telegraphlardan kaçma dışında), taktiksel skillerin fazla olduğu bir oyun gibi gelmedi. Yani Wow'a devam edip canın casul çektiğinde GW2 'ye girersin daha mantıklı gibi geliyor.
    Bir de arena sistemi çok hoşuma gitmedi. BG hakkında ise bir fikrim yok maalesef.

    Edit : Arenajunkies'e biraz baktım da öyle çok büyük bir heyecan yok yav orda da oyunla ilgili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRobe -- 2 Haziran 2014; 17:28:49 >
  • Finaller falan varken wow ile beraber götüremem diye düşünüp almadım ama arkadaş aldı. Gittim evinde biraz izledim, ömrü 1 ay falan. Top stream yapanlara zaten para verilmiş sırf bunun streamini yapıyorlar, 1 ay bilemediniz 2 ay sonra twitch üzerinde ilk sayfada bile zor durur. Ben gittiğimde arkadaş 42 leveldi, 5 kişilik grupla tek adamı kovaladılar o kadar çok zıplama uçma varki kendimi bir an Gunz gameplay izliyor sandım. WOW+Gunz = Wildstar
  • Çok saçma ve gereksiz bi oyun olarak bakıyordum çıkmadan önce. Hatta bedava olmasını bekliyordum.
    Sonuç: Zevkle oynuyorum şu anda. Oynadığım bütün ücretli oyunlardan daha iyi. Peki wowkiller olabilecek mi? Hayır. Wow zaten kendi kendini öldürüyor şu anda. Bikaç seneye yavaş yavaş silinir piyasadan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ice King
    . Wow zaten kendi kendini öldürüyor şu anda. Bikaç seneye yavaş yavaş silinir piyasadan.

    Wow Birkaç senelik zaman diliminde ölmez malesef 10 senelik oyunun halen daha 7 milyon+ oyuncusu var Birde örnek vermek gerekirse "guild wars" ilk çıktıgı zamanlar 3.5 milyonluk bir oyuncu sayısına ulaştı ve senelerce 1-1.5 milyon civarı oyuncuyla rahat rahat götürdü işi ,GW2 geldi halen daha oynanıyor. Hadi guild wars u bir kenara bırak çünkü aylık ücret yok ! "Everquest" wow çıkana kadar 5 milyona yakın oyuncusu vardı,gene aktif 1-2 milyon civarı oyuncuyla senelerce götürdüler işi Anlatmak istediğim bir oyunun sadık bir oyuncu kitlesi olduktan sonra o oyun ölmüyor. Tahmin etmek zor değil wow un biteceği zamanlar bile en az 2 milyon civarı aktif oyuncusu olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 2 Haziran 2014; 18:28:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvo35

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ice King
    . Wow zaten kendi kendini öldürüyor şu anda. Bikaç seneye yavaş yavaş silinir piyasadan.

    Wow Birkaç senelik zaman diliminde ölmez malesef 10 senelik oyunun halen daha 7 milyon+ oyuncusu var Birde örnek vermek gerekirse "guild wars" ilk çıktıgı zamanlar 3.5 milyonluk bir oyuncu sayısına ulaştı ve senelerce 1-1.5 milyon civarı oyuncuyla rahat rahat götürdü işi ,GW2 geldi halen daha oynanıyor. Hadi guild wars u bir kenara bırak çünkü aylık ücret yok ! "Everquest" wow çıkana kadar 5 milyona yakın oyuncusu vardı,gene aktif 1-2 milyon civarı oyuncuyla senelerce götürdüler işi Anlatmak istediğim bir oyunun sadık bir oyuncu kitlesi olduktan sonra o oyun ölmüyor. Tahmin etmek zor değil wow un biteceği zamanlar bile en az 2 milyon civarı aktif oyuncusu olacaktır.

    Avrupada 1 milyon oynayan ya vardır ya yoktur. En kalabalık serverlerin bile 100 bin gibi bir popülasyonları var. Outland stormscale ravencrest twisting nether silvermoon topla bunları 500k. 1 milyonda amerikada olsa (ki yoktur adım gibi eminim) 5 milyon Çinden geliyor. Bu sağlıklı bir oyuncu kitlesi değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik berbat. Oynanış berbat.Yine wow öldü demeye başladılar her çıkan yeni oyunda dendiği gibi.O değilde boss fightında adam ilk 3dk bow ile vurup sonra staff çıkartıp heal atmaya başlıyor?
  • wow kolay kolay ölmez çünkü isim yaptı artık.arkadaşın dediği gibi en kötü haliyle bile birkaç milyon oyuncusu olur.wild starı bir ara yarım saat kadar streamden izlemiştim, ungoro vari bir yerde kuyruğu limuzin gibi uzun bir raptora binen bir adamı oynatıyordu streamer.böyle alakasız alakasız yerlere zıplıyordu binekle falan.açıkçası pek hoşuma gitti diyemem kapattım fazla dayanamayıp.
  • Sınıflar hibrit. Tank/DPS. Tank/Heal . Heal/ DPS falan olması lazım. İki işi de bir miktar götürebiliyor ben öyle okumuştum
  • Bu oyun wowu öldürebilir demem hiç bir zaman ama şu an wowun ölü olduğunu düşünürsek (woda kadar yapcak hiç bişey yok) woda kadar gayet bizi götürebilir bir oyun. Wod gelince tabi ki wowa geri dönüş..
  • Yarın çıktığı gibi en yakın teknoloji marketten alacağım (Kutulu istediğim için bekledim) . Oyunda 20 level'a (20 levelda ilk dungeon açılıyor) gelip ondan sonrasını görenler hep şu yorumu yapıyor: "Gerçekten bir şey başardığımı hisettim, ilk dungeon bile onlarca wipe yedirtecek kadar zordu ve bu wipeların ardından son boss'u öldürünce muhteşem bir başarı hissi aldım." Bu anlamı taşıyan onlarca yazı gördüm farklı farklı insanlar tarafından. En iyi streamerlardan biri (adını hatırlayamıyorum) wowdaki heroic dungeon gibi end game dungeonunu bitirmek için arkadaşlarıyla beraber 50 den fazla wipe yedi. Bu wipelardan sonra bossu öldürünce yüzündeki ifade beni direk bu oyunu almaya ikna etti . Bu hissi anlayabiliyorum WoW da bunu tek yaşadığım anlar heroic progressde onlarca wipe yedikten sonra bossları öldürmekte yaşıyordum ancak o kadar çok katman yaptılarki WoW'a zor hissedilmiyor artık, az çok düşünebilen bir grupla (guild olmasına bile gerek yok) heroic progress yapılabiliyor. Nasıl mı derseniz adam gidiyor timeless isleda gear topluyor maksimum bir kac saatte sonra lfr-flex atiyor burdan rahatça normale geçiyor. Normaldeki itemları upgradeliyor zaten heroic item levelına ulaşıyor böylece. Bunu yapınca da aslında normal itemlarına göre hazırlanmış heroic raidi heroic itemlarıyla kesmiş gibi oluyor. Oyun başlangıçta nasıl bilmiyorum ama sarmazsa bile 20 ye kadar kendimi zorlayıp dungeon içeriğini görmek istiyorum gerçekten umarım istediğim hisse ulaşabilirm. Ayrıca fightların zor olması bossun canının çok olması veya auto attacklarının damageinin çok olmasından kaynaklanmıyor hep taktiklerin zorluğundan. WoW'da son zamanlarda raidlerde göremediğiniz kadar taktiği burdaki dungeonlarda görebilirsiniz videolarına baksanız. Uzattım yazıyı ama içimi döküyorum burda kusura bakmayın :P WoW'da en çok seivlen boss fightlar lich king, ragnaros gibi fightlar genelde. Bunlar neden seviliyor ? Hepsinde okadar çok taktik vardı ki aşama aşama öğreniyordu guildler bunu progress zamanında. Wipe yiye yie her wipedan sonra diyordukki şu taktiği hallediyoruz öbürüne çalışmaya başlayalım. Bunu istiyorum ben umarım aradığımı bulabilirim burda bulamazsam da en azından WoD'a kadar zamanımı vericeğimi düşünüyorum. WoW şu an ölü bir durumda gibi item kasan çoktan kasmış genelde raid çıkalı çok uzun zaman olduğu için ve daha çok uzun süre kalıcak SoO gittikçe canlılığını yitiricek oyun her expansion sonu gibi. Bu arada zevk olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.