Şimdi Ara

Discovery Soket Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar..
    Discovery mi 2013 Temmuz ayında aldım. Yaklaşık 4-5 ay sonra soketi bozuldu. Telpaya ulaştığımda 50 tl istediklerini ve günlerce beklettiklerini öğrendim. İlk arızasını sıradan bir telefon tamircisinde yaptırdım 35 tl tuttu. Soketi değiştirmeyip lehim atmıştı. O zamanlar data özelliğide gitmişti. 2 kez daha bozuldu başka telefonculara götürüp soketi değiştirtmek istediö. Telefon tamircilerinin özelliğimidir bana mı öyle denk geldi bir tane doğru dürüst adamla karşılaşmadım. Hiç biri soket değişmedi hatta adam gibi yapamadı. En son başka bir telefoncuya derdimi anlattım o da sağlam bir şekilde yapacağını söyledi ona da yaptırdım 1 hafta geçmedi yine aynı. Kabloyla oynayınca bastırınca şarj oluyor. Onun dışında oluyormuş gibi görünüyor ama şarj aletinin ışığından belli oluyor olmadığı. Toplam da 150 lira filan masraf yaptım. Artık bezdim. Telefonumu aynı gün nerede yaptırabilirim. Artık soketin değişmesi gerekiyor bayağı bir gevşedi çünkü. Yaptıran arkadaşlar istanbul içi nerede yaptırdıklarını paylaşırsa çok memnun olurum.



  • Sen gene iyisin seni uzmek istemem ama çöpe at onu kardesime aldik discovery 4 kere soket değişti en son anakart arıza verdi ve su an yedek parça niyetine satılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla böyle uğraşacağımı bilsem garantiye gönderir Telpayla yasal anlamda uğraşır paramı alırdım.
  • şu anda telefonu tekrar telpaya gönder . Garanti dışında para verir tekrar yaptırırsın. Eğer bir daha bozulursa ücretsiz değiştiriler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loser.

    şu anda telefonu tekrar telpaya gönder . Garanti dışında para verir tekrar yaptırırsın. Eğer bir daha bozulursa ücretsiz değiştiriler.


    1 ay telefonsuz mu kalıcam
  • hc_tr kullanıcısına yanıt
    en fazla 2 hafta süreceğini tahmin ediyorum.
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Peki Hocam bana sormayacaklar mı bu telefon açılmış defalarca soket yeri lehimlenmiş falan ? Yapılan müdahaleleri de göz önünde bulundurarak Garanti harici diye yüklü bir miktar istemezler mi ?
  • Sanmıyorum sonuçta para vererek yaptırıyorsun. Ama belki işte daha önce böyle böyle yaptıkları için böyle böyle olmuş burasıda bozulmuş falan diyebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.