Şimdi Ara

2. Ekran kartını bilgisayar artık görmüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler ;
    Lenovo y500 windows 8 pro kullanıcıydım.Windows'un kendi marketine 8.1 güncelleştirmesi gelmişti 3.6 GB 'lik onu indirip windows 8.1 pro sürümüne yükselttim bilgisayarı.Fakat bu seferde windows sli denilen çift ekran kartını nvidia denetim masasında görmemeye başladı

    http://i.hizliresim.com/DXm1b3.jpg

    Normalde fotoğraftaki gt650m simgesinden 2 tane yan yana olurdu ve seçeneklerde 2. ekran kartını optimize et çıkardı.Zorlanınca otomatik devreye girebilir diye düşünen olabilir fakat bununla ilgili bir örnek league of legends oynarken windows 8 de tek ekran kartıyla bile ultrada 130-140 fps alırken windows 8.1 de 70 fps zor görüyor ve ani fps düşüşleriyle 45-30 fps ye kadar düşebiliyor.

    Not: Bilgisayardaki tüm driverlar günceldir.

    Bununla ilgili her türlü yoruma ve fikre açığım ve bu hata devam ettiği sürece windows 8.1'i hiçbir sli kullanıcısına önermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost762 -- 31 Mayıs 2014; 22:05:27 >







  • driverları silip yeniden yükledin mi. win 8.1 ile ilgili yazılımsal bir sorun söylediklerine göre. devam ederse sorun ile ilgili güncelleme gelene kadar bekleyeceksin sanırsam. sistemi geri bir tarihe alarak da sorunu çözebilirsin.
  • Driver'i silip geri yüklemeyi denedim hatta daha eski bir sürüm ü yükleyip sonradan güncelleştirmeyi de denedim fakat sonuç vermedi. Olmadı dediğiniz gibi geri yükleme seçeneğini kullanacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.