Şimdi Ara

Civilization of Ottoman hakkındaki beklentim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ismi kim bilir kaç yıldır duyuyoruz? Kaç yılda bekleyenlerimiz vardır. Bugün biraz bunlardan bahsedeceğim. Aslında geçen yıl Ntv Tekno Bülten programında oyunla ilgili bu ay içinde belli gelişmeler yaşanacağı geçmişti. Şimdi ise ay sonuna geldik ve her an bir duyuru gelmesi bekleniyor.

    Civilization of Ottoman Facebook sayfasına baktığımızda orada ortalığın karıştığını görebilirsiniz. Orada belli yorumlara bakıldığında(en üstteki gönderi için, yeni yılla ilgili olan) oyun için Steam Greenlight hesabı alındığını söyleniyor. Proje sorumlusu Gürcan Serbest'in Twitter hesabına baktığımızda bunu doğrulayabiliyoruz


    Sonrasındaki bir tweette ise seslendirmenin tamamlandığına dair bir tweet görüyoruz.

    Yine oyunun Facebook grubuna baktığımızda ise yine yorumaların birinde yarın İstanbul'un Fethi olduğu için duyuru gelebileceğini bunu Gürcan Serbest'in de belirttiğini(üstü kapalı) söyledi ancak o tweete ulaşamadım.

    Yani sonuç olarak söylemeliyim ki yarın oyunla ilgili duyuru gelmesi muhtemel.

    Not: Bunun bir SÖYLENTİ olduğunu unutmayınız. Tamamen kendi gördüklerim üzerinden yaptığım değerlendirmeden oluşturduğum bir şeydir. Facebook gurubunda yorumlarıyla bunu yazmayı aklıma getiren kişilere teşekkürler.

    Not2: Link vermek yasak olduğu için linkleri veremiyorum.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.