Şimdi Ara

Dünyanın en kilolu adamı öldü !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2006'da 560 kilogram ağırlığıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Meksikalı Manuel Uribe 48 yaşında hayatını kaybetti. Vinç yardımıyla evinden alınan Uribe kalbindeki ritim bozukluğu şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı



     Dünyanın en kilolu adamı öldü !!!





    Meksikalı Manuel Uribe, 2006 yılında 560 kilogram ağırlığıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girince haftalarca dünya basınını meşgul etmişti.

    Yıllarca yatağa mahkum bir şekilde yaşamını sürdüren 48 yaşındaki Manuel Uribe, kalbindeki ritim bozukluğu şikayetiyle 2 Mayıs tarihinde vinç yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

    Doktorları Uribe'nin ölüm nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak bir zamanlar dünyanın en kilolu kişisi unvanını elinde bulunduran Manuel Uribe'nin ciğerlerinde de problemler olduğu biliniyordu.

    Manuel Uribe 1992 yılında 115 kilogram ağırlığındaydı. Daha sonra hızlı bir şekilde kilo almaya başlayan Uribe, 2002 yılından bu yana yatağa bağlı yaşıyordu. Uribe'nin günlük ihtiyaçlarını annesi ve kardeşleri sağlıyordu.

    Uribe, Guinness Rekorlar Kitabı'nı giderek dünyaca ün kazandıktan sonra 2008 yılında Claudia Solis ile dünyaevine girmişti. Uribe'nin nadir dışarı çıktığı günlerden biri de evlendiği gündü.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.