Şimdi Ara

Bir ilişkide ilk adımı kim atmalıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana göre ilk adım kızdan gelmeli. İlk adımın erkekten gelmesi, onu bayağı, askıntı durumuna sokar ve kızın karşısında aciz duruma düşürür. İlk adım kimden gelmelidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • şahsen bi kız ilk adımı bana atarsa ben o kızla çıkmam.. edepsiz der arkamı döner giderim
  • ilk adımı , mesajı atar bekle sen :))
  • Wednesday 13 kullanıcısına yanıt
    Birşey beklediğim yok, soru sadece bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek atar ama kızlarda az belli etmeli.Kız hiç bir şey yapmıyor,ne bakıyor ne geliyor ama seviyor ve mucizevi şekilde bizim gitmemizi bekliyorlar.Özellikle güzel kızların egolarından dolayı bakmadıklarını ve gelip hiç konuşmadıklarını düşünüyorum.
  • Bi aşk filmi açinda izleyelim
  • kız mesajlar sen de yürürsün bu böyle

    Hoşlansa bile ilk adımı atan kız sayısı azdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ilişkide 5 ay oldu olucak ilklerin tamamı bende anasını satiyim ya anormallik mi var? Mesela ilk elini ben tuttum vs. vs. ama insan birşeyin ilkini karşıdan bekliyor diyecemde beklentisiz sevmek yok abicim olmuyor kusura bakmasın ama kimse beklentisiz sevemiyor, mesela ben beklentisiz sevdiğimi sanardım ama değil sanırım şöyle diyeyim en basitinden mesela 2 gün önce doğum günümdü her nekadar bişey yapma desemde kıza içten içe bir beklentiye girdiğimi son günlerde farkettim. Ben bu kadar uzun yazmazdımda bilmiyorum her neyse beklenti içerisinde bile olsanız gerçekten sevmiyorsanız umut vermeyin insanlara hepsi bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişiden kişiye göre değişir genelde ilk adım erkekten gelir ama kız da iş atabilir belli olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek atmalıdır.Kız atınca adı çıkar gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark etmez hatta ilk adımı atan egosal problemlerini be komplekslerini vir tarafa atan saglam karakterli bir kişidir eğer tek gecelik ilişki düşünmüyorsa bunda yanlış anlaşılacak bir ve garipsenecek bir durum götmüyorum fakat insanın doğadaki her canlı gibi cinsiyettlerdede erkeğin bu konuda avcı kadının ise av olarak görmesi gayet doğal tam tersi bu durum ise notmal karşılanmalıdır çünkü duygularını katiı tarafa aktarmak ve bildirmek gayet normal bir durum ayrıca ilk adımı kı veya erkek atmalıdır diyen sığ görüşlü kişileride essefle kınıyorum laf meclisten dışarı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiden kişiye göre değişiyor bu durum, bence ilk adımı kimin attığı çok da önemli değil; kadınlar ilk adımı hep erkeklerden bekliyorlar ama bilmiyorlar ki, o durumdayken utangaç olduğu için ilk adımı atmaktan ya çekinen bir adamsa karşısındaki? Sevsede sevmese de bir bayan hissettiklerini yapmak için birilerinden öncelik beklememeli, durumunu açığa çıkarsın karşı taraftaki erkekte ona göre hareket etsin veya, hazırlansın. Bu konuda üstün tutuyorlar kendilerini bayanlar, anlamıyorum şöyle bir eski hikaye vardı onu paylaşayım.

    Daha henüz onsekiz yaşındaydı, ama hayatının sonundaydı. Tedavisi mümkün olmayan hastalığının pençesindeydi. Kahır içinde kendini eve kapatmıştı. Sokağa bile çıkmıyordu. Annesi, birde kendisi... Bunlardan ibaretti hayat onun için. Bir gün çok sıkıldı, sokağa attı kendini. Bir yığın vitrinin önünden geçti. CD satan bir dükkanın önünden geçerken aniden durdu, geriye dönüp kapıdan içeride ki tezgahtar kıza dikti gözlerini. Kendi yaşlarında ama çok güzel bir genç kızdı. Gözleri ve yüreği takılı kalmıştı. Bir süre düşündükten sonra CD dükkanına girdi. Kız gülümseyerek koştu O'na doğru
    -Size nasıl yardımcı olabilirim?
    dedi genç kız ve öyle güzel gülümsüyordu ki, genç adam sasirip kaldı, bocaladı sonra;
    -Evet, bu CD yi almak istiyorum.
    dedi rastgele bir CD yi isaret ederek. Genç kız CD yi alip içeri gitti. Az sonra paketlenmiş bir şekilde geri getirdi . Genç adam paketi aldı evine geldi ve hiç açmadan paketi dolabına attı. Ertesi sabah yine aynı dükkana gitti. Yine bir CD sardırdı kıza, yine eve gelip açmadan paketi dolaba attı. Günler hep sardırılıp açılmayan CD alımları ile geçip gitti. Bir türlü genç kıza açılmaya cesaret edemiyordu. Annesi ile dertleşti bir gece, durumu anlattı ve annesi o nu gidip genç kızla konuşması konusunda ikna etti. Ertesi sabah cesaretini toplayıp dükkana gitti ve yine bir CD seçti. Genç kız paket yapmak için yine arka tarafa geçtiğinde, genç adam evde hazırladığı not kağıdını cebinden çıkartıp telefonun altına koydu. Kağıtta "Sizinle bir gece çıkabilir miyiz?" yazıyordu ve telefon numarasını da yazmıştı not kağıdının en altına. Sonra paketi alıp alel acele dükkandan çıkıp, gitti.

    İki gün sonra evin telefonu çaldı, Anne açtı telefonu. CD dükanındaki tezgahtar kızdı arayan. Genç adamla görüşmek istediğini söyledi. Gizlenen notu yeni bulmuş ve görür görmez aramıştı. Ama delikanlının annesi ağlıyordu... "Duymadınız mı?" dedi, "Dün kaybettik oğlumu!..."

    Cenazeden bir kac gün sonra anne oğlunun odısındaki eşyaları karıştırırken gözüne dolabındaki paketler ilişti. Açılmamış öylece duran paketler... Birini aldı, oğlunun yatağına oturdu ve açtı. CD kapağının arasına sıkıştırılmış bir not vardı. "Merhaba, sizi öyle tatlı buldum ki, bir akşam birlikte çıkalım mı? Jacelyn!" Bir başka paketi açtı, yine başka bir not vardı. "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu akşam kahve içmeye davet edin artık.. Sevgiler... Jacelyn!

    "SEVDİĞİNİZİ SÖYLEMEK İÇİN, LÜTFEN GEÇ KALMAYIN..."




  • Son hikayede hoşlandığını belli etmese de bıraktığı notla ilk adımı kız atıyor. İlk adımı atmayan kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığı belirsizdir. Kızın ilk adımı atan erkekten o birkaç saniyede hoşlanması zordur, hatta antipati duyar. Bu durumda red yemek kaçınılmazdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruyu kadinlarkulubüne.com'a soralım , soru kalıbını hazırlayın , ben açıyım konuyu.Yalnız soruyu kadın ağzından soruyor gibi hazırlayın erkek üye yasak sitede.
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    Kızlar soruyor sitesinde sormuştum. Ilk adımı kızdan bekleyen bir erkek yalnız kalır demişti kızın teki. Kızların görüşleri ve uygulamaları farklıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.