Şimdi Ara

MONSTER HUMA notebook hakkında öneri ve düşünceleriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Monster Huma v1.1 notebook alma düşüncesindeyim. Halihazırda geçen yıl alıp gayet memnun kaldığım Monster P170EM, kullanmaktayım. Büyük ve ağır bir bilgisayar bu bakımdan yanımda çok fazla taşıyamıyorum. Bana daha çok ev içinde özgürlük sağlıyor.

    Ufak ve taşınabilir olduğunu düşündüğüm Monster Huma notebook almayı düşünüyorum. Ancak hiçbir yerde incelemesini göremedim. Zaten daha çok yeni bir model. Güçlü, performanslı bir PC olması cazip geliyor. Ama ısınma, fan sesi, taşınabilirlik, malzeme kalitesi açısından kafamda bazı soru işaretleri var. Ağırlığı 2.1 kg kadar ve bunu da çok sorun etmiyorum. Elbette bu donanımda bir makine bir ultrabook kadar hafif olamaz.

    Monster Huma notebook, hakkında fikri olan arkadaşların önerisini bekliyorum. Şimdilik başka bir marka ve model düşünmüyorum. Eğer Huma’da beni vazgeçirtecek özellikler varsa o zaman başka markalara yönelebilirim.

    Benim için önemli olan, normal masüstü kullanımda, güç tasarruf modunda (performans harici) fan sesinin fazla olmaması, batarya ömrünün 4-5 saatten az olmamasıdır.
    Genel olarak Clevo’nun malzeme kalitesi benim için yeterli. Huma’nın malzeme kalitesi P170EM ayarında ise bence yeterlidir. Ama makineyi bizzat görmeyince emin olamıyor insan.

    Not: ayrıca win 8 kullanmak istemediğimden freedos gelmesi benim için avantaj sağlıyor.Win7 ile kullanacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 22 Mayıs 2014; 10:41:35 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.