Şimdi Ara

1 AYLIK ÜCRETSİZ TİVİBU KURULUMU.. yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.. Bugün ttnetden aradılar beni. Bana özel 1 aylık tivibu hizmetini ücretsiz olarak deneme teklifi sundular. Hiç bir ücret ödemeyeceğimi söyledi. İstediğim takdir de 1. aydan sonra taahhütlü veya taahütsüz olarak devam edebileceğimi belirttiler. Bende kabul ettim, yarın gelip cihazı takacaklar. Cihazı herhangi bir ttnet bayisine iade ettiğim gün, tivibuda kapanacakmış. Yani 1 ay içinde iade etmem gerekiyor.

    Böyle bir teklifi siz olsanız kabul eder misiniz ? Sonradan bir ücret kitlemelerinden korkuyorum Aramaızda daha önce böyle bir teklifden yararlanan var mı acabaa..



  • muhtemelen size kurulum ücreti kitleyecekler.

    eski tivibıu çalışanı
  • Beni de arayıp 1 ay ücretsiz kullanabileceğimi anlattılar ama kabul etmedim. 1 ay hem kısa bir süre, hem de devamında kullanmak istemiyorum. Tivibu şu an diğer yayın platformlarının çok çok gerisinde. Sizden bir aylık yayın ücretini almayabilirler fakat kurulum ücreti isteyebilirler. 3 ya da 6 aylık bir deneme verselerdi, kullanmaya değerdi ama 1 ay için uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Karar sizin elbette, sonra pişman olmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.