Şimdi Ara

Java mı ? | Css - Php - Mysql mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Alan dışı bir bölüm üni. mezunu olsamda freelancer ya da bir şirkete girerek yazılım işi ile uğraşmayı düşünüyorum.Maddi getirisi açısından hangi dilleri seçmeliyim ? (Css , php bilgim biraz var) Java biraz daha zor ve Android kısmı biraz daha zevkli gibi , php javaya göre biraz daha sıkıcı ve basit gibi geldi.Birde ortaya çıkan opensource yazılımlar web sektörünü biraz kısıtladı diye düşünüyorum.Css-php-mysql dillerini seçersem ilk olarak tema yazmaya başlamayı düşünüyorum.

    Java çok çok az biliyorum.Css html , php bilgim de vasat.Sizce ilk olarak hangi dili öğrenmeye başlayayım ? Kimse ilk parayı düşünme demesin.Sonuçta üni. bitti ve bir şekilde karnımızı doyurmamız gerekiyor.

    Saygılar.



  • Okul okumadiysaniz bir ise girip calismaniz zor. En azindan buyuk ve kurumsal sirketlerde ben hic rastlamadim. Ama bir ise girip calisip yazilimi da ek gelir olarak freelance falan rahatlikla yapabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce kavramlar üzerinde araştırma yapın mysql ve css bir dil değildir. Madem bu işi yapmaya karar verdiniz dilden önce nedir ne değildir araştırmayı öğrenin.Temeli sağlam atmadığınız takdirde kuruş kazanamazsınız. Yinede küçük bir tavsiye madem sadece para kazanmak istiyorsunuz vede ilgili bir bölümden mezun degilsiniz javaya bulasmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.