Şimdi Ara

AMD FX 8350 sizce Z97 5. jenerasyon ile upgrade edilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistem imzamda, FX 8350 normalde başarılı bir işlemci ancak sık mmorpg oynayan bir kişi olarak tek çekirdek performansında limitasyonları da yok değil. Bu durum özellikle toplu alanlarda (mass pvp veya çok kişili raid senaryolarında) fark edebiliyor (örn. 60 fps yerine 90 fps almak çok fark etmez ama 25 fps yerine 40 fps almak ciddi fark eder)

    Şu anakartı gördüm açıkçası heyecanlandım, süper bir fiyat aralığına süper bir anakart çıkıyor, bu Asus'a şapka çıkarılır:

    Asus Maximus VII Hero

    şimdi bildiğiniz üzere DDR4 platformunun cidden oturması 2015, hatta 2016 ya kadar sarkabilir, o vakte kadar DDR4 maliyetli ve oyun performansında tahminen getirisi sınırlı olacaktır. (DDR2 - DDR3 geçiş sürecinde hatırlayanlar bilir farkı sınırlı idi)

    AMD Platformunun ayrıca galiba çipsetlerinden kaynaklanan bazı problemleri var, mesela birçok yerde Intel sistemlerinde SSD'lerin daha hızlı olduğunu duyuyorum bu da çipset uyumuyla açıklanabilir.

    Sata Express Hero'da yok galiba ama aynen DDR4 gibi çok yeni teknolojilerde genel sorun olan stabilite problemleri olabilir sizce Sata Express şart mıdır.

    Broadwell'in Haswell'e göre performans farkı Intel'in eski jenerasyonlarına da göz atacak olursak sizce nasıl olur, galiba asıl önemli GPU'ya veriyorlar Iris Pro tüm 5. jenerasyon işlemcilerde olacakmış

    Sizce FX 8350 ile devam mı yoksa 5. jenerasyon çıkınca geç der misiniz







  • Ddr4 gelmeden bisey yapma bence

    Yeni mimariler vs.vs cikacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Nesil islemciler bir ciksin bakalim, AMD'de atak yapabilir. Suan gecmenizi gerektirecek bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.