Şimdi Ara

Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem v2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diğer konudaki teknik aksaklıklar(mobilde açılıp pcde açılmaması) yüzünden az bilinen film önerilerine ara vermiştim. İçimde beliren ani şevkle aynı standartlardan üzerinden paylaşıma başlıyorum.

    $9.99 (2008)



    http://www.imdb.com/title/tt0790799/



    Filmin Özeti:
    Merak edenlere yalnızca 9.99 dolara hayatın anlamını açıklayacağını, varlıklarını sorgulayanlarını sorularını cevaplayacağını iddia eden bir kitap gözüne ilişince, Dave Peck'in hayatı değişir. Kendi sorularının cevaplarını bulunca bunu başkalarıyla da paylaşmak isteyen Dave'in yolu garip komşularının (yaşlı bir adam ve onun huysuz koruyucu meleği, borç içindeki bir sihirbaz, büyücü bir kadın, kalbi kırık bir adam ve kumbarasını özgür bırakan bir çocuk) hikayeleriyle de kesişir.

    Who Can Kill a Child? | Kim Bir Çocuğu Öldürebilir Ki? (1976)



    http://www.imdb.com/title/tt0075462/



    Filmin Özeti:
    1977 yılında Avoriaz Fantastic Film Festival’inde Critics Award’a layık görülen, "şeytan çocuk" temalı kült yapıtlardan biridir. İngiliz bir çiftin tatillerini geçirmek için gittikleri bir adada başlarından geçen dehşet verici olayları işleyen film, rahatsız edici müziği, çocuk kahkahaları ve Almodozar adasının ürkütücü sessizliğiyle korku-gerilim türünü seven sinema izleyicisini tatmin edecek ustalıkta kotarılmıştır. "Çocuk öldürmek" gibi tabu sayılan bir konuyu işleyerek 70’lerin tartışmalı sinema örnekleri arasında yerini alan filmin senaryosu Stephen King’in "Children of the Corn" hikayesiyle benzerlik gösterse de, içeriğinde taşıdığı korkutucu sürprizler özgünlüğünü korumasını sağlamıştır.


    12 and Holding | Yaş 12 (2005)



    http://www.imdb.com/title/tt0417385/



    Filmin Özeti:
    New York’un bir banliyösünde geçen Yaş Oniki, bunalımlı bir dönem geçiren bir grup 12 yaşındaki çocuğu konu alıyor. İkiz kardeşler Rudy ve Jacob’un -her ne kadar yakın olsalar da- karakterleri çok farklıdır; Rudy sportif ve karizmatik, Jacob ise utangaçtır ve yüzündeki doğum lekesiyle yaşamayı öğrenememiştir. Psikolog bir annenin büyümüş de küçülmüş kızı Malee ve obez ailenin obez çocuğu Leonard bu grubun diğer üyeleri. Grubun başına beklenmedik, korkunç bir olay gelir ve her biri kendi başlarına bir çıkış yolu bulmaya çalışır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.