Şimdi Ara

iPhone'dan hemen sıkılmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler merhaba.Yilbasinda, iPhone5c almistim.S3 ten gecis yaptim.Hiz olarak pek bir fark vermedi bana, cunku overclock+zRam+Cyanogen kullaniyordum.Fakat ios ve appstore kalitesine dayanamadim ve 5c aldim.Tabi hemen jailbreak vs yaptim ama su an 7.1.1 deyim.Yapacak hic birsey yok.Sadece uygulama indirip, kullanip, siliyorum.Sizce 5c yi satmali miyim? Sonucta 1600 kusure almistim.Kac lira zararim olur?Ve deger mi? Satarsam, yerine ne tavsiye edersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantasdemir -- 13 Mayıs 2014; 20:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dostum en az 400 tl zarar edersin tavsiye etmem yazık günah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda başka ne yapmayı planlıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece uygulama indirip, kullanip, siliyorum.

    Amacın ne peki
  • Benim bir sürü arşivim var… izliyorum hergün arada oyun.


    İphoneden sıkılınırmı yav.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinde olsam telefonu oyuncak helikoptere bağlarım havada uçururum belki öyle zevk alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appstore'de Google Play'de bulamayacağın birçok oyun var. Ayrıca çoğu oyunun ios'ta online multiplayer özelliği varken androidde yok. Çok sıkıldıysan yükle sf4 volt sıkılmazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildiğim işine yarıyacak kadar ve can sıkıntını giderecek kadar geniş yelpazeli bir mağzası olması yeterli telefon için e sen jb bile yapmışsın tamamen saçmalık bu konu art niyetli olduğunu düşünmek istemiyorum ama tamamen provasyon amaçlı bir konu açmışsın kusura bakma mağada ki tüm kaliteli uygulamaları indirdin mi tüm tweakleri denedin mi jb de işine yarar uygulamaların nasıl stabil çalıştığına baktın mı ? eminim sorular koca bir hiç :) sen en iyisi telefonla değişik fantaziler yap böyle havaya at gelişine vole filan vur belki can sıkınıtını alır.
  • Telefon bu dostum, ne yapmayı planlıyorsun ? Ne tür bir uğraşı yapmak istiyorsun telefon ile ? Mesela sürükleyici oyunlara bakabilirsin, online oynanan oyunlar senin telefon ile olan ilişkini uzatır ama altı üstü bir telefon fazla şey beklememek lazım bence. Whatsapp'ı sık sık kullanabilirsin veya Facebook veya da Twitter... Ya da iPhone'a özel uygulamalara bakabilirsin ama hepsi bir gün seni sıkacak...
  • Whatsappta yazışacağın güzel arkadaşlar bul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı ve eğlenceli program indir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Provokasyon amacli degil, ki oyle bir amacim olsa konu disina giderdim hocam.Ama surekli ayni goruntu sıkıyor .Onceden hergun rom degistirir, kodlar vs ugrasirdim.Voltajlar vs derken telefon bayagi bana ozel hala geliyordu.Simdi mudahale alanim cok dar.Ayrica Jb de gitti malesef.7.1 ciktiktan sonra, jb li tel cokmustu, restore etmek zorunda kaldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkantasdemir

    Provokasyon amacli degil, ki oyle bir amacim olsa konu disina giderdim hocam.Ama surekli ayni goruntu sıkıyor .Onceden hergun rom degistirir, kodlar vs ugrasirdim.Voltajlar vs derken telefon bayagi bana ozel hala geliyordu.Simdi mudahale alanim cok dar.Ayrica Jb de gitti malesef.7.1 ciktiktan sonra, jb li tel cokmustu, restore etmek zorunda kaldim.


    Dostum kalınlaştırdığım yere göre sana ios cihaz gitmez,5c sat güzel bir android telefon al,s3 değilde şöyle güzelinden bir nexus kovala,rom cenneti onla bunla oynama istediğini yapma sisteme vs. kullan,ios yada iphone sana göre cihaz değil,jb ilede yapacakların sınırlıdır,oc yapamazsın mesela(eski 2g-3g oluyordu) sistemle hernekadar haşır neşir olsanda jb yüzünden cihaz çöktümü yandın,aynı sürüm hala güncelleğini koruyorsa restore eder tekrar jb edersin ama üst sürüm çıkmışsa apple sana mecbur dayatacak(iphone 4 ve altında bu dert yok) en sonu yükle yoksa telefon çalışmaz diye illa ki yükletecek yani hala ios 5-6 kullanalar var ama cihazları yeni sürüme geçince yükleyecekleri oyunlar eski sürümlerde çalışmıyor,apple bu konuda köstek de olabiliyor, o yüzden tavsiyem yol yakınken sat kurtul.




  • vazgectim hocam.Elimdekiyle idare edecegim.Soma daki olayi duydugumdan beri bir garibim.İsim gucum kalmadi sanki telefon vs bakmayacagim.Daha 18 yasimdayim. Varimi yogumu koyup, onume bakacagim.Belki ilerde birilerinin hayatini kurtaririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaş merdivenlerden düşürmüştü. Pat pat sonuna kadar inmişti onu deneyebilirsin. Hem kırıldı korkusu olmaz plastik sonuçta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkantasdemir

    vazgectim hocam.Elimdekiyle idare edecegim.Soma daki olayi duydugumdan beri bir garibim.İsim gucum kalmadi sanki telefon vs bakmayacagim.Daha 18 yasimdayim. Varimi yogumu koyup, onume bakacagim.Belki ilerde birilerinin hayatini kurtaririm.

    Tebrik ederim en doğrusuda bu olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.