Şimdi Ara

Yüksek Otorite İngilizce sitelerden ömür boyu blog post linkler, her nişten mevcut, kaçıran üzülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüksek otorite İngilizce sitelerimden link satışı yapıyorum. Resimde de görüleceği gibi sitelerin metrikleri oldukça iyidir.

    Tek tek fiyatları belirtilmiştir. Tüm linkler dofollow ve ömürboyudur. 12 site için paket fiyatı $70'dır. tek tek alırsanız $100'a geliyor.

    Tüm siteler wordpresstir ve linkleriniz anasayfaya blog post olarak konulacaktır. Metinleri hazırlamak size ait. En az 500 kelime ingilizce metinler hazırlamanız gerekiyor. Metinler özgün olmalı. Dandik spun metinler kabul edilmemektedir. Eğer metinleri de benim hazırlamamı isterseniz metin başına ayrıca $7 alıyorum.

    PR0 görünen siteler aslında daha yüksek PR li sitelerdir. Ben blog networkümü düşen domainler üzerine kurduğumdan bu siteler zamamnında otorite olan fakat uzun süre önce düştükleri için PR değerlerini kaybetmiş fakat ilk güncellemede tekrar kazanacak sitelerdir. Zaten bu yüzden şimdilik uygun fiyata link veriyorum. Tekrar PR değerlerini kazandıklarında fiyatları yükselteceğim. O yüzden şimdi almaya ileride çok üzülür çünkü aslında bu domainler zaman içinde çok kazandıracak sitelerdir. Linkleri ömür boyu tek fiyat olarak verdiğimden şimdi alan gelecekte de kazanmaya devam edecek ve hiçbir ekstra ücret ödemeyecek.

    Şimdi PR hakkında da bir açıklama yapmam gerekiyor. Maalesef insanlar hala PR değerine çok önem veriyor ama aslında çok fazla bir etkisi kalmadı. Zten Google Ağustos 2015'te PR toolbarı terk edecek. Matt Cutts buna benzer açıklamaları zaten yaptı. Eskiden 3 ayda bir PR güncellemesi olurken artık yılda bir defa oluyor. Bu da bunun en büyük göstergesi. PR değeri bir sitenin gerçek gücünü artık yansıtmıyor. Google bunu anladı. Artık özellikle Amerika, Kanada VE ingiltere gibi SEO konusunda öncü ülkeler Moz ve MajesticSEO değerlerine daha çok önem vermeye başladılar. Özellikle Moz gerçek link gücünü ve link juice değerlerini daha doğru veriyor ve artık bir endüstri standardı haline geldi.
    Şununla destekleyeyim; artık Google mühendisleri Moz.com forumlarında yazmaya başladılar ve bu konuda Moz yönetimi ile anlaşmışlar. Yani Google bile Moz'un otoritesini kabul etmiş durumda.

    O yüzden PR değerlerine pek aldanmayın çünkü adam gibi backlinki olmayıpta PR4-5 alan çok site gördüm ama amerikada webmasterlar artık böyle sitelerden link almıyor. Bir de PR sahtekarlığı var ki bu forumda herkes biliyordur zaten o konuya hiç girmeyeceğim.

    Yani siz siz olun link alacağını sitenin PR'sine değil backlink kalitesine bakın. O sitenin PR değeri olmasa bile link juice kalitesi oldukça iyi demektir. Unutmayın, sitenizi yükseltmek için PR değerine değil link juice kalitesine bakmanız gerekir.

    mesela açık konuşmak gerekirse, benim listemdeki en alttaki iki siteye bakın. İkisi de eski ve kaliteli siteler. PR1 ve PR3 olmalarına rağmen Moz değerlerine bakacak olursanız diğerleri daha iyi durumda. Neden? Çünkü o siteler uzun yıllar önce düşmüş domainler di ama metrikleri ve link kaliteleri çok çok yukarıda.

    Ödemeler Paypal ile kabul edilmektedir. Siparişin tamamlanması yoğunluğa göre 3-5 gün sürebilir. Linkler yerleştirildikten sonra email ile bildirilecektir.
    Link alımı için özel mesaj ile iletişim kurunuz.




     Yüksek Otorite İngilizce sitelerden ömür boyu blog post linkler, her nişten mevcut, kaçıran üzülür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 10 Mayıs 2014; 15:42:53 >







  • konu güncellenmiştir. satışa devam
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.