Şimdi Ara

Cevap: 2014 Yeni QASHQAİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeybekus

    quote:

    Orijinalden alıntı: sarac1905

    Ben ötv indirimli alacağım. Özürlü aracı yani. Aslında elegance octavia(ekstra otomatik vites, metalik renk, 17jant,navigasyon) bu saydığım opsiyonlarla 79 bine geliyor ve ötvsiz 55 bin liraya bıraktılar en son fiyat. Ama sonradan nissan bayisinde gittim gerçekten yeni kasa çok hoşuma gitti. Limitim en fazla 55 bin olduğu için bu araca da(qq) içim gitti. Yalnız fiyatlar çok uçuk ve ötvli fiyatı en fazla 300~500 iniyorlar. Tekna paket 84 bin. Ötvsiz 58bin liraya bırakıyorlar. Yani max limitim olan 55 bin lirayı 3bin tl aşıyorum. Ama yine de black editionu da teknanın yanında gördükten sonra tek na içime pek sinmedi açıkçası. Çünkü octavia ağzına kadar dolu bir araba(opsiyonlarla birlikte) ve teknada güzel ama yine de octaviadan vazgeçememe ve limitimi sağdan soldan borç alarak geçeceğimden dolayı değmeli. Black edition da 93bin tl ve 64 bin liraya geliyor ötvsiz hali. Yani max limitimi 9bin tl geçiyor. Ama içime sinecek araç octaviayaya değişeceğim araç tam da black edition. Arada skypack diye bir paket var ama o da 89bin tlye geliyor ve navigasyon da taktırınca 91.500tl oluyor fiyat, bu sefer de black edition almadığına değmez. Lütfen yardımcı olun akıl verin arkadaşlar. Sizce limitimi bayaa bir aşıp black edition mu alayım? Yoksa max limitim olan octaviayı mı? Ya da jip her zaman jiptir, tekna da olsa alayım mı?

    hocam aynı ikilemi bende yaşıyorum. bende engelli indirimli alacağım. Dizel dsg elegance octavia mı yoksa üstüne biraz daha ekleyip dizel cvt qashqai mi ? DSG kendini ispatladı sayılır ama nissan ın x-tronic cvt si ilk defa bu yıl kullanılacak. alsak 5 yıl satamıyoruz zaten. başımızı ağrıtır mı acaba ? Qashqai 4 cm daha yüksek Octavia dan. Riske girmeye değer mi acaba ? Siz ne yaptınız aldınız mı arabayı ?

    10 yıllık octavia kullanıcısıyım.dsg şanzuman alıyorsanız ve 5 yıl satamayacaksanız,kesinlikle nissan alınderim.
    dsg şanzuman hala piyasadaki en riskli şanzumandır.
    birde satış sonrası müşteri memnuniyetinde skoda oldukça zayıftır.aynı zamanda araç garanti kapsamındayken bile arıza yapsa ve serviste yaması gerekse skoda da ikame araç verme olayı şu an için yok diye biliyorum.nissana da bu uygulama nasıl bilmiyorum.
    size kendimden basit bir örnek vereyim.2011 octavia aracımın deri direksiyon simidinde renk atması oldu.araç sadece günlük 3 saat güneş görüyor.aracımın 1 yl daha garantisi var.bu beyazlaşmaya ve renk atmasına garanti kapsamı dışında denildi.ne yüce oto nede servis bununla ilgilenmedi.1 aracın 2.5 yılda direksiyon simidinin rengimi atar?sanmam.ama deride kusur olduğunu kabul etmiyorlar.şunu kabul ederim direksiyon simidini yüzük vb birşeyle soymuş olsam haklılar diyebilirim.ama bir cm soyulma yok.bazı firmalar yüzük vb soyulmaya karşı bile duyarlı davranıp direksiyonu değişiyor.ben direksiyon değil sadece deri kaplamanın değişmesini istedim,ona bile yanaşmadılar.araca her binişimde direksiyonun rengini ve lekelerri görünce araçtan soğuyorum.gerisini siz düşünün.
    nissan satış sonrası müşteri memnuniyetinde daha başarılı diye tahmin ediyor,ve 5 yıl kullanılacak araç için 5 yıl boyunca mümkün mertebe sorun yaşamamak,sorun çıktığında ise sorunun arkasında durabilecek bir marka tercih edilmeli diye düşünüyorum.
    aracınız şimdiden hayırlı olsun.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.