Şimdi Ara

Yine üzücü bir haber ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, spor salonunda koşu bandında rahatsızlanan 29 yaşındaki Çağlar Çam, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.


    http://www.dha.com.tr/caglar-cam-spor-salonunda-oldu_665346.html

    Bence aşırı derecede fiziksel olarak vücuduna yüklenmesinden dolayı olmuş olabilir....



  • clen çıkmasın altından

    @car_26
  • Allah rahmet eylesin bilmem ne denir bu işe.İlaca bağlamak lazım mı değil mi bilemiyorum ama kalpte bi rahatsızlık var gibi.Bir ara ayak ağırlıklarıyla bende koşuyordumda direkten döndüm önermem kimse koşmasın çok kötü yapıyor insanı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

    Allah rahmet eylesin bilmem ne denir bu işe.İlaca bağlamak lazım mı değil mi bilemiyorum ama kalpte bi rahatsızlık var gibi.Bir ara ayak ağırlıklarıyla bende koşuyordumda direkten döndüm önermem kimse koşmasın çok kötü yapıyor insanı

    Ayak Bileklerine takılan ağırlıkları düşünüyordum zamanında ama fırsat bulup alamamıştım. Bende sırt çantama 20-40 kilo arası ağırlıkları koyup öyle koşubandın da yürüyordum.. Aşırıya kaçmamak lazım. Kilolar nasıl bir anda alınmadığı gibi bir anda verilmez. Sabırlı olmak lazım.
  • İlaca bağlı bence bu olay çünkü obez'de değil resimden görüldüğü üzere yorgun argın düşecek biri gibi gözükmüyor muhtelemen karnitin kullanmış olabilir.
    bende düşünüyodum almayı karnitin , protein tozu vs falan bu haberide şimdi gördüm ben en iyisi türk kahvesine devam edeyim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StoryBro

    İlaca bağlı bence bu olay çünkü obez'de değil resimden görüldüğü üzere yorgun argın düşecek biri gibi gözükmüyor muhtelemen karnitin kullanmış olabilir.
    bende düşünüyodum almayı karnitin , protein tozu vs falan bu haberide şimdi gördüm ben en iyisi türk kahvesine devam edeyim .


    protein tozundan ben asla şüphelenmiyorum bcaa glutamine vs gibi şeylerde sıkıntı olmaz.. ama yağ yakıcılar metobolizmayı hızlandırıyor dolayısıyla kalp atış hızında yükseliyor bu tür şeyler tetikleyebilir gibi
  • Her b..uda ilaçlara atmayın :) bir rahatsızlığı vardır, gizli tansiyon kalp gibi rahatsızlıkları olabilir, vücuda aşırı yüklenmiştir. İnşaatta çalışıyor birde ağırlıkları takıp koşu bandında koşuyor, tabi vücudunda ne çıkacak onu da bilmek lazım. İlla kalp atışınızı hızlandırmak isterseniz, yapamayacağınız ağırlığın altına girin koşamayacağınız hızda koşmaya çalışın, türk kahvesi için :)

    Allah ailesine sabır versin.
  • allah rahmet eylesin öncelikle
    fakat artık koşu bandında medet ummayı bırakmak gerekmiyor mu ?
    görüyorum montuyla sauna eşfomanıyla acayip acayip insanlar yürüyüş yapıyor
    bunun onlara faydası olmadıgını biri söylemesi gerek

    yapacagı 10 dakikalık interval koşu bile onlara daha cok kalori yakımı saglayacak
    üzerine 3-45 dakikalık bölgesel calışmayla 2-3 misli kalori yakımı da cabası.

    gercekten üzülüyorum bu tür insanları görünce
    eger troit bezini aşırı calıştran kalp kapatcıgını maximum seviyede calıstıran ilaclar kullanmadı ise ölümü icin vadesi gelmiş demektir.

    supplementlerden yüzünden oldu bende korkuyorum diyenlere sadece gülüyorum.

    ilac ismi vermeyelim bence
  • Allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet etsin. Bence termo yağ yakıcılar veya kalp rahatsızlığından olabilir. 20 yaşında sporcular bile kalp krizi geçiriyor. Fakat gel de bunu annemle hanıma anlat. Sabah evdeki tüm protein tozu ve aminoasitleri çöpe atacaktı hanım zor engel oldum. Akşama atmazsa iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StoryBro

    İlaca bağlı bence bu olay çünkü obez'de değil resimden görüldüğü üzere yorgun argın düşecek biri gibi gözükmüyor muhtelemen karnitin kullanmış olabilir.
    bende düşünüyodum almayı karnitin , protein tozu vs falan bu haberide şimdi gördüm ben en iyisi türk kahvesine devam edeyim .


    karnitinin ne olduğunu biliyor musun ?
  • Tabiki biliyorum ama karnitin oldurdu demedim belki olen kisi kalitesiz olana kacti veya doz ayarlamadi karnitin kullandigi bile yazmiyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    adam hem inşaat işçisi hemde 6 gün ağır,durumuna göre çok ağır, spor yapıyor.sence buna vücut dayanır mı?bende l carnitin aminoasit toz vb kullandım.ama suyunu çıkarmamak gerekli.bunları içince zayıflıamdersen o iş olmaz zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StoryBro

    Tabiki biliyorum ama karnitin oldurdu demedim belki olen kisi kalitesiz olana kacti veya doz ayarlamadi karnitin kullandigi bile yazmiyor zaten

    karnitinden 10 litre içsen de birşey olmaz. karnitin bir aminoasittir ve fazlasını vücut dışarı atar.

    ölen arkadaşın olayı ile karnitinin uzaktan yakından alakası yok, olamaz. kim bilir ne kullanıyordu da sakıyordu.
  • Yağ yakıcılar asla kullanılmamalı,yıllarca bunu söyledim.Zamanında lida ve carnitin kullanmış biri olarak.Yok bilmemne biberi hapı yok bitkisel diye kakalanan haplar,clen vs. hepsi aynı bokun farklı renkleri.Oturarak,ilaçla yağ mı yakılırmış.Tamamı kimyasal olarak beynin açlık bölümünü baskılayarak aç kalarak sağlıksız kilo vermeye ya da kalbi uyararak fazla çalışmasına ve akabinde cardio ile maksimum nabza ulaşan kalbin aniden durmasına neden olmaktadır.Bu vatandaş kameraya yansıdı da haber oldu kameraya yansımayan ve bu ilaçları kullanıp ölen bir sürü insan mevcut.Zayıflayacaksanız beslenme+cardio yapıcaksınız bu kadar basit.Ekstraya gerek yok.Tüketilcekse şekersiz yeşil çay,kahve ve cla alınabilir.İlaca,patagonya biberine,osuruk ağacı hapına vs.ihtiyaç falan yok macera aramayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.