Şimdi Ara

KİMLER ARMİN VAN BURREN KONSERİNE GİTMEK İSTER.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese merhabalar....

    Belki biraz kafayı yemiş olabilirim ama Bu Benim hayatımda çok yapmak istediğim bir Şey.Günün birinde bunu gerçekleştiricem derken 4 sene geçti:) Belki O vakit Çok yaklaştı..

    Kimler Hangi Müziği dinler bilemem ama ben sıkı bir armin van burren dinleyiciyisiyim..Tiesto ve paul bana ters:)

    Ve konserine gitmek istiyorum..Şimdi içinizden Benimle Konsere gelmek isteyen olurmu kafa dengi olarak 2 gün ? amsterdama yada Rusyaya gidmeyi düşünüyorum.Konserler eylül ve ekimde. Şimdiden netlik olursa ucak biletide buldum ucuza.2 gün hafta sonu gidip gelcez.

    rusya vize istemiyor zaten..Hani böle varsa kafa dengi 2 günlük yurtdışına Çıkma imkanı olan Ben hazırım her türlü.Olursa zaten iletişime geçersniz....2 günlük armin van burrene Herşey değer ama istanbul ve ankarada değil....anavatanında..Hayırlısı olsun artık.



  • yaş kaç :)
  • Tanımadığın biriyle yurtdışına çıkmak kumar gibidir. Şansına ne çıkacağını bilemezsin. Paran varsa işe koyul vizeni al, biletini al, otelini ayarla, atla uçağa git. Hayatta insana en büyük mutluluk veren şey hayallerini gerçekleştirmektir. Gidebilir miyim, yapabilir miyim diye düşünmeyin atlayın gidin işte. Yurtdışına gidip de kaybolan bir daha dönemeyen kaç kişi duydunuz...
    Bu arada o müziği nasıl dinliyorsunuz la
  • YAŞ 29

    TABİKİ SÖYLEDİKLERİNDE HAKLISIN 2 AY ÖNCE GİTTİM AMSTERDAMA 1 GÜNLÜK GEZDİM TOZDUM SONRA ALMANYAYA DÖNDÜM.BU Bİ KUMARDAN ZİYADE HANİ KAFA DENGİ BİRİSİ OLURSA EĞLENCELİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM O NEDENLE PAYLAŞAYIM DEDİM.

    ARMİN VAN BURREN NASIL DİNLENİR Mİ:) SAATLERCE ÇALSIN SAATLERCE DİNLERİM.KAFA BOŞ OLSADA DOLU OLSADA YANİ ZEVK MESELESİ.

    BELKİ BENİM GİBİ KONSERE GİTMEK İSTEYEN BİR KAÇ ARKADAŞ DAHA BULURUM.DENİZLİDEN VEYA MUGLADAN ARTIK EGEDEN NERESİ DENGGELİRSE.

    SAOLUN CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN..AMSTERDAMDDA ORTAMLAR GÜZEL REDLİGHT GÜZEL COFFEASHOPLAR GÜZEL :) İNGİLİZCE BİLMESEM COK KÖTÜ OLURDU GİTTİMDE YARIM SAATTE TUVALETİ ZOR BULDUM :) AMA EGLENDİM DEĞDİ..


    BAKALIM BEN YİNEDE KONUYU SİLMEYEYEYIM
  • eywalla kardeşim iyi bir siteymiş.....Çok işime yaradı......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.