Şimdi Ara

iPhone aramalarında robotik ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıkçası bu konuyu sadece merakımdan açıyorum arkadaşlar. Son zamanlarda arama yaparken 5s telefonumla zaman zaman robotik ses sorunu ile karşılaşır oldum. Kişilerin seslerinin robotik çıkması değil, bu seslerden başka bir robotik ses kaynağı var konuşmada sanki. Bunu benden sonra annem 4s'i ile ve ablam iphone 5'i ile yaşamış. Ablam deseniz bizden farklı bir yerde oturuyor yani baz istasyonu vs gibi sebepler de olamaz. Bu durumda bu sorunun yazılımsal olması gibi bir ihtimali mi düşünmek gerekir yoksa operatörlerden kaynaklı olma ihtimali mi ağır basar?

    Bunu tecrübe eden başkaları da var mı, merak ediyorum.



  • Aynı sorun bende de var maalesef. Be birde sadece bir iki kişiyle yaşıyorum bunu. Her zaman olmuyor. Ara ara oluyor ve sinir bozucu bir durum. Çözüm nedir bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu yüzden teknik servis derdiyle uğraşmak istemeyip telefona gıcık olup 5s telefonumu satmıştım zamanında.. Bende ilk günden beri her konuşmada vardı ve sinir bozucuydu.. Operatörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum aynı telefona farklı operatörlerin sim kartını takıp denediğimde de aynı sorun oldu..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdastyana

    Aynı sorun bende de var maalesef. Be birde sadece bir iki kişiyle yaşıyorum bunu. Her zaman olmuyor. Ara ara oluyor ve sinir bozucu bir durum. Çözüm nedir bilmiyorum.

    hocam bildiğim kadarıyla o sorun her iki telefonda da 3g açık olunca oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.