Şimdi Ara

İSTANBUL YDS KURSU TAVSİYESİ (REKLAM YAPANLAR UZAK DURSUN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yüksek lisans ogrencisiyim ydsden 55 almıştım ama bir program için 85 almam gerekiyordu bir hocamin tavsiyesiyle akademik bati dilleri yds kursuna gittim. Bir kursun bu kadar verimli olabileceğini hic dusunmemistim, son zamanlar derslerim cok yoğun oldugu icin katilamadim ama bana 87 aldir ya helal olsun.
  • özel bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak çalışıyorum. dil tazminatı için bakırköy beşiktaş kadıköy civarlarında yds kursu araştırması yaptım. beşiktaşta kendi yayınları ile eğitim veren akademik yabancı dil kursuna kayıt oldum. altyapısı olmayanları önce genel ingilizce gruplarına dahil ediyorlar. seviyem yeterli diye direk yds grubuna dahil oldum. nisan ayındaki sınava hazırlanıyorum. çok memnunum. özellikle kursun vocabulary kitabı kelime eksikliğimi kapatmamda çok faydalı oluyor.

  • Daha önce ingilizce eğitimi aldığım Akademik Yabancı Dil Okulunun beşiktaşta başlayacak yds grubuna kayıt oldum. Kuruma ait Londra merkezli The Academic yayınlarına ait yds ye özel hazırlanmış 5 setlik kaynaklar ile ilerliyorlar. İngilizce eğitimindeki özgün müfredatlarından memnun kalmıştım. Yds eğitimlerinin de verimli olacağını düşünüyorum. Araştıranlar bi uğrasın derim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.