Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.339
Cevap
205
Favori
522.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende aranıza ac55u alarak aranıza katıldım ( ac52u alıcaktım dedim 50 daha fazla olsun bir üst model olsun )

    ürünü süperonline fiber için aldım ( kullanıcı adımı şifremi rahatlıkla ögrendim diger konulardan )

    modemi kablodan bagladım wan'dan internete girişi felan ayarladım baglandı. sonra modem arayüzünde güncelleme kontrolü vardı onuda yaptım son sürüme güncellendi daha iyi olması için resetledim baştan kurdum

    nete giriyor 24 mbs hızım var onu tam alıyor modem fakat

    80m karelik evde çekim kalitesi bana çok düşük geldi superonline modemin çekimi ile aynı ( 4 anten var ama çekim düşük - süperonlinede anten yoktu :) ) sırf bu yüzdeen almıştım superonline çekmiyor diye.. sadece 2 duvar var modemle diger odanın mesafesi 1 metre felan... fakat 2 çubuk çekiyor gözüksede yavaş...

    yapabilicegim kablosuz ayarı felan varmı ( kurulumu sadece kullanıcı adı şifre ile yaptım herhangi birşey yapmadım wifi şifresi felan ayarladım WPA Persona Auto seçtim )




  • Merhaba, bir suredir LAN'dan bagli PC ile yaptigim olcumlerde aldigim hiz ile WiFi ile yaptigim olcumlerde aldigim hiz arasinda 1-2Mbps oynama oluyor, WiFi daha dusuk cikiyor. Daha once neredeyse birbirlerine esit sonuclar cikiyordu. Benzer bir sorun yasayan veya cozumunu bilen var mi aramizda?

    Modem: DSL-N16

    Ornek: Wired 16Mbps hiz alirken WiFi 14-15Mbps hiz aliyor.
  • elimde yeni aldığım asus dsl-ac51 modem mevcut, ana bilgisayarımda bağlı olan usb yazıcıma, modeme wifi ile bağlı olan iphone telefonumdan yazdırmak istiyorum bilgisayarımda airprin kurulu, iphone yazıcıyı buluyor ancak yazdır dediğimde bağlantı hatası veriyor. (yazıcı paylaşıma açık)


    resim aşağıda
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 25 Mayıs 2018; 21:15:4 >
  • merhaba, bende adsl den vdsl e geçeceğim için modem bakıyorum. piyasada en iyi modemler asusun diye düşündüğüm için başka markalara bakmadım. evde ablam netten film vs izliyor. ben lol oynuyorum ping önemli. 3-4 tanede tel bağlı olur devamlı. benim için kıstas başkası film vs izlerken benim oyunumda ping çıkmasın. şimdi bana n16 yeter mi yoksa sen illa şunu al dermisiniz ? ac68u bana gereksiz sanırım misal ? netten 2. elde bakıyorum 66u falan var, sıfır 52u dan ucuz. mantıklı gibi ?
  • Aynı dertten bende muzdaribim bizim evdede 1 pc ve 4 telefon var bende kendimce söyle bir çözüm buldum 2.el Broadcom chipsetli bir modem ben TD 9970 i tercih ettim eğer iyisini bulursan banada söyle ve Xiaomi Mi Router 3G alıcam bunların toplam fiyatı 280 tl gibi bir fiyatı var ve Asus modemlerden daha iyi verim sağlıyor ve routera custom firmware kurabiliyorsun bu fiyata yakın sanırım sadece Asus AC51 var ve ben Asusların pek stabil modemler olduklarını düşünmüyorum heleki düşük bütçede




  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    hocam costum firmware, port vs bilmediğim şeyler. ben takıcam fişi o çalışıcak o tarz bi insanım :) misal ac68u alsam 650liraya; çift işlemcili imiş ama kablo bağlantıya biri wirelesse biri çalışıyormuş, biz hepsini kablosuz kullandığımızdan işlemcinin biri çöpe gidiyor. ammavelakin genede ping sorunumu çözerse 68u alır geçerim. çözmüyosada 650 lirayı çöpe atmayak ?
  • Dostum inan bana custom firmware olayı düşündüğün gibi değil çok basit youtubede bi ton videosu var ayrıca forumdada bir arkadaş nasıl yapılacağı ile ilgili yazı yazmıştı ve bence Ac68u ya o kadar para verilmez ac68u şuan 858TL den başlıyor
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    2. el daha ucuza bulurum ben. asıl soru ping sorununa çözüm olur mu ? n66u buldum mesela 350 lira civarı, onu almak mantıklı geldi.
  • İnternetinin sağlam olduğunu düşünüyorsan ac56u yada ac68U alabilirsin n66u eski bir cihaz onu önermem
  • Asus rt-ac86u ile Asus rt-ac2900 arasındaki fark nedir acaba bilen var mı ?
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 29 Mayıs 2018; 13:53:59 >
  • Merhabalar, ufak bir pastane için modem tavsiyesine ihtiyacım var, çok büyük bir yer değil ancak , çok sayıda cihaz Wi-Fi ile bağlanacak. Stabil çalışması önemli.
  • tanerq kullanıcısına yanıt
    Bir fark yok marketing bazı yerde o isimle bazı yerde öbür isim donanımları aynı bir değişiklik yok bende rt-ac86u var wtfast için alacaksan alma çalışmıyor türkiyede vpn yasaklı olduğı için wtfastta çalışmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metrekare kullanıcısına yanıt
    Rt-ac86u kullanıyorum bayramda evde 14 cihaz modeme bağlıydı sorun yaşamadım ayarlarını yaparsanız gayet iyi cihazdır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Ben de Asus kalitesi ve desteğine güvenip RT-68u almıştım. 3 aydır kullanıyorum ancak kronik problemleri olarak hiç düzelmeyenleri listelemek isterim;
    1-ne zaman lazım olsa arayüze login olamıyorum. Restart sonrası düzgün çalışıyor.
    2-download manager kafasına göre çalışıyor veya login dahil çalışmayı red ediyor.
    3-guest wifi açtığımda verdiğim süre sonunda kapanmıyor. Geçen misafir çocuklar için 4 saat kurdum, kapandı sanıyorum bugün geldiklerinde tekrar açayım derken gerek yok dediler, halen çalışıyormuş.
    4-mobil yönetim arayüzü modeme bağlanabilirse seviniyorum. Çoğunlukla bağlanmıyor.

    Bunlar en çok can sıkanlar, onun dışında;
    1-Çalışıyorsa iyi çekiyor, bandwith güzel kullanıyor.
    2-raporlama güzel, çocukların neyle meşgul olduğunu çok rahat görüyorum, koyduğum saat veya içerik sınırlamaları problemsiz.
    3-kendi nordvpn’imi asusa rahat kurdum, filtreleme vs de gayet başarılı çalıştı.
    4-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 4 Haziran 2018; 19:21:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim , ancak 40-50 cihaz bağlanabilir yoğun zamanlarda . Sadece modem yeterli olmayabilir, uygun bir modem ve iyi bir acces point almak daha mantıklı sanırım.
  • Metrekare kullanıcısına yanıt
    Uygundan kastınız bütçeniz ne kadar ona göre bir şeyler ayarlayabiliriz
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    600 TL ye kadar çıkarbilirler sanırım, kendim için değil bir akrabam rica etti.300 Modem - 300 AP olarak düşündüm.Ama konuda çok fazla bilgim yok.Log kayıtlarının tutulması gerekiyor. Modem AP e bağlanan cihazları ayrı ayrı görüp loglarını tutabiliyor mu mesala onu merak ediyorum.
  • meke kullanıcısına yanıt
    Download manager ve guest wifi hiç kullanmadım ama arayüz problemeni hiç yaşamadım routerda repeaterımda dediğiniz problemleri yaşadım sebebesi ise türkçe klavyeden oluyor eğer giriş yapan cihazı english olarak ayarlarsanız sorun yaşamıyorsunuz malesef çok saçma çok can sıkıcı bir durum evet ama routerda böyle bir problem yaşamadım router güncel değilse güncelleyin olmadı asus-merlin wrt deneyin birde sorununuzu çözebilir mobil yönetimde ise port değişikliği yapınız birde öyle deneyim mobil yönetimde de hiç sorun yaşamadım belki cihazınız çok ısınıyordur merlin wrtden cihaz ısılarını kontrol edin ben routerım arkasına çinden pervane söyledim sıcaklığı 10 derece düşürüyor bu sayede daha stabil bağlantı kurabiliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.