Şimdi Ara

Yeni Cilt Temizleyici Jel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm cilt sorunlarına Yeni Latisse TEKNOLOJİSİ!
    Latisse Cleaner Jel, yıllardır ölü hücreleri yüzünden kırışıklık problemi yaşayan insanların gençlik formülü olarak üretilmiştir. Latisse temizleme jeli, ölü hücrelerinizi canlandırarak kırışıklarınızı gidermede etkili rol oynar. latisse kullanarak tüm kırışıklık ve ölü hücre sorunlarınızı ortadan kaldırır, derinizin ilk günkü gibi canlı parlak kalmasını sağlar. Teninizdeki bakterileri öldürerek derinizin hijyenik olmasında önemli rol oynar. Gün geçmiyor ki, gelişen teknoloji insanların sorunlarına çare üretmesin. Salkom yeni üretimini yaptığı latisse teknolojisi adını verdiği ürünü üretti.

    Tarafımızdan geliştirilen teknolojik jel, sürüldüğünde ölü derileri kaldırmakta ve bakterileri öldürerek hijyen sağlamakta ve derinin daha canlı, daha parlak kalmasını sağlamaktadır. Latisse jel teknolojimiz, Teknolojimiz eller, ayaklar ve göz hariç tüm vücutta kullanılabilir özelliktedir.

    Latisse bugüne kadar cilt yenilenmesinde ve onarımında kullanılan dünyada ilk olma özelliğine sahip, Yani bu önemli madde Latisse teknolojisi yapılan ilk jel olma özelliğini taşıyor!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.