Şimdi Ara

PS4 kablo takılı olduğu halde 'Ağ Kablosu Takılı Değil' hatası veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi normal bir şekilde makineyi açtıktan sonra internette gezinmeye,yayın izlemeye veya Fifa'da birşeyler yapmaya başladıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra "Ağ kablosu takılı değil" diye hata veriyor ve oyunun veya uygulamanın internetini kopartıyor. Fakat hızlıca Ayarlar/Ağ dan bağlantımı kontrol ettiğimde internet var ve gayet normal gözüküyor herşey.Bu her 10 dakika civarında tekrar ediyor. Kabloda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum laptopumda sıkıntı çıkartmıyor.Yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa teşekkür ederim.



  • Hocam benzer problem bende de vardı kabloyu değiştirdim sorun bitti,deneyin bence belli olmuyor kabloda da sorun olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hknf8

    Hocam benzer problem bende de vardı kabloyu değiştirdim sorun bitti,deneyin bence belli olmuyor kabloda da sorun olabilir.

    Benim kablom Cat6 pek alakalı olacağını sanmasamda sizinkisi ne acaba ?
    Bu arada daha önceden aynı kabloyla hiç sıkıntı yaşamadan yaklaşık 1 ay oynamışlığım var.
  • Benimkide cat6 hocam öncekide öyleydi görünürde problem yoktu değiştirmeyi denedim son çare ,oldu.Fakat bende kopma olayı sizdeki kadar sık değildi.Laptop sıkıntısız demişsiniz ayarlar falan o zaman benim aklıma kablo geliyor bir tek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hknf8

    Benimkide cat6 hocam öncekide öyleydi görünürde problem yoktu değiştirmeyi denedim son çare ,oldu.Fakat bende kopma olayı sizdeki kadar sık değildi.Laptop sıkıntısız demişsiniz ayarlar falan o zaman benim aklıma kablo geliyor bir tek.

    Biraz daha araştırdım avrupa forumunda değişik denemeler yapmışlar bazıları çözmüş, bazıları çözememiş.Deniyeyim bakayım bazılarını en son çare artık yeni kablo alırım. Teşekkürler.
  • Sorunun nerde olduğunu çözdüm.Kablonun PS4'e takılı olan tarafındaki pinlerden 1 tanesi düzgün değilmiş daha önceden hiç incelememiştim, anlık kopmalara sebep olan şey bu galiba. Modeme takılı tarafıyla PS4'e takılı tarafının yerini değiştirdim şimdilik sıkıntı yok gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.