Şimdi Ara

HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
10.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mbirol holding.

    pardon pvg Türkiye tarafından distribütörlüğü alınan haier klimalar yeniden Türkiyede

     HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.



    http://www.pvg.com.tr/haier/urunler.html#.U1fS9qJfYwP

    cihazların sadece cyristal modeliydi yanılmıyorsam haricinde hepsi eurovent onaylı. yanlışım varsa @mbirol düzeltsin.

    haier klimalrın eskilerinin özellikle kışın ağız ısısı çok iyi olduğu söylenirdi. nasıl yeniler sen denedin kış boyunca yorumlarsın artık.


    bir alıntı kayıt sunayım eski dist. sanko airfel akfel hakkında.

     HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.


    mitsubishi ortaklığı ve alman teknolojisiyle üretildiği söylenirdi. sanırım kompresörler me idi ozamanlar eskilerin modeli birazda hualing diamondlara benziyordu. neyse artık

    haydi hayırlısı.

    kıl Birol gene diycekler Birola fanlık ediyor. ulen yazmıyorum bile doğru dürüst az evvel tavsiye topiğinede yazdım.

    herkez var olan konuları açsın. 3gün kullandığı vakum bile yapılmayan (ömrünü kimsenin bilemeyeceği) biraz ısıttı biraz soğuttu diye belkide daha önce hiç klima kullnmadığından... kendi klimasını övsün. yönetimde bölüm hareketi kalsın diye gıkını çıkarmasın hangi yöneticinin bizler kadar emeği geçtiyse bölüme. hadi hayırlı satışlar hastane işlerim olmasaydı belki fuara gelir görürdüm. ama bende iyi değilim hala gözümdeki üveit atağı devam ediyor.







  • Haier klimalar harikadır alacak arkadaşlara şiddetle öneriyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bilgileri varmı?
  • Fiyat mı? Araba alırsın herhalde onun fiyatına :)
  • Köylü silahı hızlı çekmişsin benden,bende açayım konu diyordum ama,reklam yapıyorlar derler diye bekliyordum biraz daha.Hadi hayırlısı Haier ana konusu olsun bu.

    Arkadaşlar öncelikle Haier gibi kaliteli bir ürünün tekrar Türkiye pazarına girmesi öncelikle klima tüketicileri adına sevindirici bir haberdir. Haier aslında Türkiye pazarına ilk giren Çin li üretimlerdir.Gerek kendi markası ile gerekse kendi markasından belkide daha çok adetli olarak TEBA nın kendi markası Teba,Arrow gibi markalarla uzun yıllar yer aldı pazarda. Airfel in Sanko gurubuna geçişinde bir süre de iyi bir ivme kazandı pazarda,ama Airfel in MHI ile birlikteliği başlayınca koptu pazardan.Yaklaşık 4-5 senedir de pazarda yoktu.Bunun yanında Haier diğer Çin li üreticiler gibi markalar için fason üretim yapmaya çok açık bir marka değil.Hiç yapmıyor değil tabiki de. Biraz kıllar bildiğimiz kadarı ile,birazda pahalı sanırım...Ama özellikle kendi markaları ile yürümek istiyorlar.Avrupa pazarında çok yaygın satılan bir marka..

    Gelelim Türkiye pazarı ve PVG ye. Ürün çeşitliliği ,kaliteli üretimi,kendine has teknolojisi ve ürünlere kolay ulaşım sağlanması adına PVG Haier ile Türkiye pazarında yeni bir heyecanla yola çıktı. Haier klima ürünlerinin Avrupa pazarı için üretilmiş tüm ürün gurubu ile artık Türkiye'de PVG tarafından ithal edilip pazarlanacak.Tüm ürün gamı ile ISK-SODEX İstanbul fuarında ilk olarak kullanıcıların ve bayilerin beğenisine sunulacak.
     HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.

    Birazda Haier ürünlerinden bahsedelim.Köylü kardeşim öncelikle Türkiye pazarına sunulacak Haier in tüm ürünleri Eurovent sertifikalı..

    Bireysel kullanım ürünleri 4 katagori diyebiliriz.
    *Giriş seviyesi GEOS 2,5 - 3,5 - 5 - 6,6 kw (9-12-18-22 lik) olmaz üzere 4 kapasite mevcut. Uygun fiyatlı Sezonsal verimlilik A enerji sınıfı ekonomik ürün gamı..

    * Yüksek verimli özel seri Intelligent ve Crystal 2,6 ve 3,5 kw olmak üzere 2 kapasite mevcut.Üst seğmen bir ürün.Sezonsal verimlilikte A+++ ve A++ ürünler. Intelligent fiyat belli değil ama biraz tuzlu sanırım.Şu an için ilk etapta ithal edilmeyecek gibi görünüyor.Ama fuarda sergilenecek..Crystal ise stoklarda olacak...

    * A++ seri duvar tipi modeller Aqua - Nebula - Zircon-Brezza Bu 4 modelin Aqua serisi 2,5 ve 3,5 kw olmak üzere 2 kapasitesi var.Diğer modellerin 2,5 - 3,5 -5,2 - 7 kw kapasite ürün mevcut.Bu serilerin en büyük özelliği ise dış üniteleri ortak,yani iç üniteler 4 seri dış ünitelerle birebir uyumlu.Bu teknoloji Haier in SUPER MATCH olarak adlandırdığı bir ürün gamı... Super Match sayesinde depo stoku ve ürün temini daha pratik bir hal alıyor.Bu iç ünitelerin tümü multi sistemde,yada multi sistemdeki iç ünitelerin tümü bire bir dış ünite ile tam uyumlu. Yani stoklarınızda Super Match serisi 4 kapasite model bire bir dış ünitemiz var, ama iç ünite seçimiz 3 model x 4 kapasite 12 adet + 2 adet te Aqua serisi 14 adet iç ünite seçeneği oluyor.Üstelik bununla da sınırlı değil seçenekler. Multi sistemdeki kaset tipi ve kanallı iç üniteleri de bire bir split sistem gibi kullanabiliyorsunuz. Bu güne kadar Türkiye piyasasında bire bir olarak 9 ve 12 lik seri kaset ve kanallı tip klima satışı olmadı..Buda Türkiye de Haier le bir ilk.

    * Multi sistem ,Super match serisi duvar tipi iç üniteler ve kaset ,kanallı sistem iç üniteler ile birlikte karma olarak kullanılabiliyor.8 ayrı kapasitede 1x2 -1x3 -1x4 ve 1x5 kullanılabilecek dış ünite ürün gamına sahip.Yine Türkiye'de bir ilk olan 1x2 14000 btü kapasite dış ünite var. Multi sistemlerde özelikle 9 ve 12 lik kapasiteli kaset ve kanallı cihazlar pazar için çok özel.Kanallı makineler sektördeki en ince slim makinelerden. Yani bu seriler kendi klimanı kendin yap gibi bir şey. Lego gibi.


    Biraz da farklılıkla öne çıkan özelliklerden bahsedelim.
    *Gece modu: Multi sistemlerde bu mod devreye alındığında cihaz geceleyin dış ünite yükünün düşmesi ile beraber kendisini 3 db daha sessizleştirecek şekilde proğramlıyor.

    * Multi sistemlerde arıza kodu vs. işlemleri gözlemlemek için üst kapağı açmaya gerek yok.Yan tarafta bu gözlem için özel bir kapak ve servis ekranı oluşturulmuş.(ben daha piyasada hiç bir makinede görmedim)

    *Multi sistem dış ünitelerde hem alçak hemde yüksek basınç ölçebilmek için özel servis vanaları mevcut.Bunun güzelliği özellikle kışın klimanıza gaz verirken klimanızı soğutmaya almak zorunda kalırsınız.Ama bu servis vanası sayesinde klimanız ısıtmada kullanırken bile gaz takviyesi yada gözlemlemesi yapabilirsiniz.Özellikle servis esnasında hem alçak hemde yüksek basıncı gözlemleyebilmek işini bilen servisçi için sorunu çok kolay ulaştıracaktır..

    *Kullanışlı kumanda.Bu benim yıllardan beri başıma dert olan bir problemin tam çözümü. Isıtma için ayrı bir tuş,soğutma için ayrı bir tuş. Yahu arkadaş uzaktan kumanda çıktı çıkalı her yaz ve kış başlangıcı en az 50 kişiye bizzat ben telefon ile bas
    -mod tuşuna,cevap -
    mod ne?? :((
    Amca pempe tuş ---
    Haaaa!öyle desene .
    -Şimdi sırayla bas güneşe gel.
    -Hangisi o güneş,dur gözlüğümü alayım.
    -Bastın mı amca
    - Bastım ama o çıkmadı....
    Hadi kolay gelsinnnn..

    Bak ama Haier çok basit ama bu işi çözmüş. Soğutma mor tuş,üzerinde COOL yazıyor,Isıtma Sarı tuş Üzerinde Heat yazıyor..
    _Ohhhh !! be!!!bastın mı amca -- bastım bastımmmm..

    Çok basit ama malesef 40 yaş üstüiçin ölüm gibi birşey..


    * Ve yine bence bir ilk ,var dediler bazı markalar ama daha kullananı görmedik..WİFİ ile uzaktan kontrol.İster Andiroid, ios akıllı telefonla ister tabletle klimanı istediğin yerden kullan.Öyle uçuk fiyatlara da değil. Belkide bazı modellerde standart olacak,bakalım buda PVG nin süprizi olabilir..


     HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 25 Nisan 2014; 13:10:47 >




  • mbirol kullanıcısına yanıt
    Peki bu haier'lerin parası ne kadar sitede bulamadım
  • Her şeyi biliyorum ama işte onu bende hala bilmiyorummm??
  • mbirol kullanıcısına yanıt
    Peki tahmini en alt seri kaçtan başlar ?
  • Geos serisi ile Zibro 66xx serileri aşağı yukarı aynı fiyat düzeyinde olabilir tahminindeyim. 12 lik ortalama 2000 TL,18lik 3000 TL olabilir.

    Klima piyasasında 2014 yaz sezonu fiyatları asıl olarak Mayıs-Haziran da belli olacaktır.Şuan piyasadaki mallar ve fiyatlar 2013 ve döviz artışına göre %50 revizeli .Yani piyasadaki fiyatlar Haziran da yeni mallar girdikçe %10 artacağı kanaatindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

    Peki tahmini en alt seri kaçtan başlar ?

    Siz hala klima alamadınız galiba.Az daha bekleyim zamlar iyice gelsin ,ozaman hiç.alamazsınız.Böylece klima işinide çözmüş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol


    quote:

    Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

    Peki tahmini en alt seri kaçtan başlar ?

    Siz hala klima alamadınız galiba.Az daha bekleyim zamlar iyice gelsin ,ozaman hiç.alamazsınız.Böylece klima işinide çözmüş olursunuz.

    Geçen yazdan beri araştırıyorum beynimde klima modeli adlar dönüyo artık ama alamadık bi türlü düz mü inverter mi bilemiyorum kafayı yiyeceğim bu kış sözde klima ile ısınacaktık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor ve sağlık az tüketimse amaç o zaman ınverter.
    Haieri kaçırmayın.
    Kardeşim 20 yıldır kullanıyor bir kere sorun çıkarmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 12 Mayıs 2014; 1:51:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haier Andiroid uygulaması
     HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE. HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haier.internet.conditioner.v2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 30 Nisan 2014; 16:45:14 >




  • mbirol kullanıcısına yanıt
    abi bizim depoda var cok eski taze hava iyon falan eski ama su an daikin daki özellikler var ..isminden dolayı tutmaz yine gider .taklidi cok
  • SODEX 2014

     HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geos serileri piyasaya sunuldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    SODEX 2014

     HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.

    bunu çok begendim.Piyasaya çıkarsa Fiyatını çok merak ediyorum.

    Ayrıca 9köy Mbirol için basbaya Fanlık yapıyor. @9köy




  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    SODEX 2014

     HAIER KLİMALAR YENİDEN TÜRKİYEDE.

    bunu çok begendim.Piyasaya çıkarsa Fiyatını çok merak ediyorum.

    Ayrıca 9köy Mbirol için basbaya Fanlık yapıyor. @9köy

    Çin pazarına sunulmuş durumda.Ama fiyat biraz tuzlu görünüyor.Tabi özel bir seri.
    http://m.ehaier.com/mobile/item/6205.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada Türkiye pazarına sunulacak olan Tüm Haier klimalar Eurovent lidir.Şu ana kadar Çinli üreticilerin hiçbiri 2014 Eurovent te yok.Euroventli tek Çinli Haier...
    Tabi özellikle ısıtma test dizayn kapasiteleri çok ünlü Japon markalarından daha üstün?

    Neden derseniz ,inanım bende şaşırıyorum..Acı ama gerçek..

    Boynuz kulağı geçti galiba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @loko şımartma o sonradan görem sosyete kırosunu. şimdi canını yaktırıcak gene. zamanında gree yede euroventli demişti. yemezler yavrum bırak şimdi yeni eurovent ayaklarını @mbirol


    ya napim loko kim nederse desin övdüğüm klima başına bana bir sigara parası gönderiyor. 2 sigara parası gönderen klimacı varsa anında satarım bu kılı:) zaten forumda klimacı bırakmadı hepsine sataşıp kaçırdı haris herif.

    ama iydir genede sağolsun yardımcıdır azda kavga etmedim tonlarca yazımız mevcut birbirmizi kötüledik bile ama insan inasanı zamanla tanıyor. askerlikte aynı bence bugün kızdığın adamaı 3-5 ay sonra dersin yahu insan oğlu düşünüyor herşeyi. zamanında boğacağım gelmişti bu kılı. bakarsın yarın gene boğarım benim huyumda aksi işte ne yapim.

    bu kılda zaman zaman zaman ukala gözüksede
    ama hiç bir zaman hiç kimseye kıl olsada yardım etmem demiyor Allah var. burdan diğer klimacı arkadaşalarada çok teşekkür ederim. özelliklede eina hakkını helal etsin birgün kafam bir bozuldu telefonla ulaşamayınca bir çıkıştım adama dedim tam lazımken nerdesin be:)

    şimdi diyorum yahu arkadaşlar soruyor foruma giremiyoruz cevap yazamıyoruz aynı duruma düşüyoruz ben ne yapmışım:) hatta klimacı olmadığımız halde aynı duruma düşüyoruz birde bu adamların işi varken düşünmek lazım.. @eina




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.