Şimdi Ara

Go home Sinyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ESKİ yıllarda, bizim en pahalı balık lüferle akşam yemeği yiyen, kahvaltıyı bin bir çeşit peynirle yapan dandik solcular, Türkiye’ye, özellikle de
    İstanbul’a Amerika’ya ait birileri gelse hemen sokaklara dökülür ve feryat ederlerdi: “Go home Yankee...” Yani defolun Amerikalılar...
    Benim başlık mı? O da Sinyor Mancini için. Tekrar iddia ediyorum; Galatasaray bu tuhaf, bu garip, bu, sanki bizimle alay eden adamla önümüzdeki sezon düşme potasında boğuşur.

    Böyle paragraf paragraf yazayım. Galatasaray, Bursa’da maçı 2-0’dan döndürdü mü? Evet. Bunda Bursaspor teknik direktörünün de payı var mıydı? Evet. Peki, o maçı öyle veya böyle kazanan takım, Kasımpaşa karşısına nasıl çıktı? Burak cezalı idi. Alternatifi de Umut idi. Buraya kadar tamam... Peki, Sinyor; Sabri’nin sol bekte ne işi vardı? Yoksa sen futbol cahili misin? Ya da Bursa’da soldan girip asist yaptı diye mi? Ceyhun nereden çıktı? Ya o Berk? Yahu dur bir dakika be Sinyor. Sen rahat bir takım haline gel, o zaman Berk falan sahaya çıksın. Melo neden yerinden koparılıyor? Ya değişiklikler? Madem öz evladın Telles sağlam idi, neden sonra oyuna girdi? Yahu be Sinyor; madem Berk çıkacaktı da bunu neden herkesin önünde 48. dakikada yaptın? Yoksa çocuğu ıslıklatmak için mi? Bırakırsın soyunma odasında olur biter. Yekta neden oyuna sonradan girdi? Son haftaların en iyi oyuncusu değil miydi?

    Bitmedi. Sneijder’in eline bir kâğıt tutuşturdu Telles... O da okuyup, hatta ters çevirip bilekliğinin içine koydu. Yahu Sinyor; sen, Galatasaray takımını amatörler topluluğu mu sandın? Bu takımda oynayan oyuncuların Berk hariç, hepsi milli. İnşallah Telles de olacak yakında... Gerçi benim umudum yok ama senin öz evladın. Hoş onu da boşadın ya... Ontivero da yedekmiş. Sonradan oyuna girdi. Hangi oyuna? Yıkılmış bir büyüğün enkazını kaldırma işlemine... Genç futbolcu böyle mi kazanılır Sinyor palavra?

    Bak Sinyor; ben altı Dünya Kupası, altı Avrupa Futbol Şampiyonası izledim. Kırkbeş yılda 350’den fazla yabancı takım maçı izledim. Ekrandakileri de sayarsam herhalde bini belki de iki bini aşkındır bu rakam... Bir kere dahi sahaya kâğıtta taktik ve diziliş gönderen teknik adama rastlamadım. Sen bizi ne sandın yahu?

    Bir an önce go home Sinyor! Çilekçi Başkan belki de seni nüfusuna geçirir ama şuna inan ki, bırak Galatasaray’ı, Türk futbolunu perişan ettin. Senin yüzünden Dünya Kupası’na gidecek Galatasaraylılar için ülkelerinin milli takım sorumluları acaba ne büyüklükte, ne dehşette endişe duyuyorlar?

    Kasımpaşa’nın da hakkını teslim edelim. Rakibin bir kişi eksik kalması ancak böyle cezalandırılır. Ayağa topun yanı sıra boş sahalara iyi çıkışlarla on kişinin direncini kırdılar. Daha da çok gol atarlardı ama inanılmaz pozisyonları kaçırdılar. Belki de onlara öylesine kolay ulaştıkları için inanamadıklarından...

    Kemal Belgin







  • Yazıyı yazmadan önce Hıncal'dan olur almış mı peki ?
  • Sonra futbol niye gelişmiyor.Herkes eleştirmen kesilmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onureyiz

    Sonra futbol niye gelişmiyor.Herkes eleştirmen kesilmiş

    Adam spor yorumcusu o eleştirmeyecekse kim eleştirecek
  • Can Bartu sandım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Praétorian

    quote:

    Orijinalden alıntı: onureyiz

    Sonra futbol niye gelişmiyor.Herkes eleştirmen kesilmiş

    Adam spor yorumcusu o eleştirmeyecekse kim eleştirecek

    Önüne gelen spor yorumcusu oluyor orası sorun işte.Bugün Beyaz Futbol ve türevleri futbol programındakilerin de hepsi spor yorumcusu fakat spor hariç her konuda bilgileri var ne hikmetse.
  • Bu kim la
  • Gözü açık işi bilen adam belli oluyor. Biz yazınca troll oluyoruz.
  • Şu forumda ne kadar çakma imPARAtorun yalakasi varsa basinda kaale alınmayan yazarları adamları foruma konu açıyor.. Seneye takımdaki Çöplerden önce sizin gibi SAHTE Galatasaraylilari YOK ETMESI lazım Ünal Aysal'in.. Ne iyi yaptı be ft yi kovmakla, Büyüksün Başkan.. Harbiden Büyüksün başkan..

    Şu Manciniyi ANCAK VE ANCAK seneye Elestirebilirsiniz bu sene Adam ftnin çöpleriyle anca bu kadar yapabiliyo.. Seneye de bu saçmalık sürerse o zaman Manciniden de Ünal Aysaldan da Hesap sorulur ama bugün Değil..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen doğru bir yazı. "Bu kim la" "Hıncala sormuş mu" " Herkes eleştirmen olmuş" gibi abuk ve gereksiz yorumlardan ziyade argümanlar üzerinden konuşulsa belki zihinler biraz açılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.