Şimdi Ara

Afrodizyak Parfüm Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
5.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yakında sevgilimle buluşacağım. Sporcu olduğum için ter kokarım genelde, bu yüzden buluşmaya afrodizyak parfüm sıkarak gideceğim. Hem güzel kokan hem de karşı tarafın hoşlanacağı afrodizyak parfüm öneriniz var mı? (Kendisi de biliyor afrodizyak parfüm sıkacağımı.)

    Not 2 : Alakasız şeyler yazanlar & trolleyenler şikayet edilecek)



  • 8 yıllık konu hortlatılmış. Tebrik ederim.


    Afrodizyak parfüm diye bir şey pek yok müdür. Tamam, bazı kokular karşı cinsi etkileyebiliyor ama hiçbir koku birilerinin önünüze atlayıp soyunmasını sağlamaz.


    Şu cümleyi şuraya bir koyayım, ondan sonra 55 yaşındaki bir abiniz olarak (terbiyesizlik edip amca diyenler olursa döverim  ) tecrübelerimi paylaşayım:


    Hiç kimse karşı cinsin birlikte olmak istemeyeceği kadar çirkin değildir. Yalnızca bakımsız ve cahil kişiler vardır.

    Ya da bu konuyu açan ve gelenlerin hemen hemen tümünün erkek olduğunu düşünürsek:

    Hiç bir erkek çirkin değildir; bakımsız olanlar ve apaçiler vardır.


    Teninizle uyumlu bazı kokular ilk etapta karşı cinsin dikkatini üzerinize çeker, ondan sonra görünümünüz, kişiliğiniz, konuşmanız, bilginiz, görgünüz devreye girer. Bu da tamamen size bağlı.


    Diyelim ki kokunuz karşı cinsin dikkatini çekti, başını çevirip o güzel kokunun geldiği size baktı: pisseniz, saçınız-sakalınız birbirine girmişse, haftada ya da ayda bir yıkanıyorsanız veya saçlar, kıyafetler, tavırlar apaçiyse her şey tamamen tersine döner. Koku sizi kurtarmaz.


    Diyelim ki kokunuz karşı cinsin dikkatini çekti, başını çevirip o güzel kokunun geldiği size baktı: temiz giyinmişsiniz, apaçi görünüm yok, kıyafetleriniz ütülü, ense tıraşınız güzel, saçlar ve varsa sakal bakımlı ama abartılı değil. Bu durumda karşı cins bir miktar daha yakınlaşabilir, tavırlarınıza bağlı olarak tabii ki. Bağıra çağıra konuşmuyorsanız, acayip veya kötü espriler yapmıyorsanız, herkesin ilgisini çekmeye çalışan bir maymun gibi hareket etmiyorsanız, çok fazla konuşmuyor ve cool ve gizemli görünüyorsanız, karşı cinsle olan mesafeniz biraz daha kısalır.


    Bu aşamada sizden kaçmamaya başlayacaktır. Artık tanışabilirsiniz, hatta çıkmaya bile başlayabilirsiniz. Çıkmaya başladıktan sonra bilgi, görgü ve kişiliğiniz devreye giriyor. Çok kitap okuyun, genel kültürünüzü geliştirin, görgünüzü arttırın, kişiliğinizi oturtun, kendinize güvenin ama içi kof bir güven olmasın.


    Görgü demişken; bir arkadaşımın çok güzel kızını bir gün çok ama çok yakışıklı bir adam yemeğe davet etmiş. Adam restoranda piliç şinitzel sipariş etmiş kendisine. Yemek gelmiş, adam çatalını şinitzelin tam ortasına batırıp ısıra ısıra yemeye başlamış. Arkadaşımın kızı o anda kalkıp gitmemek için kendini zor tutmuş. Dünyanın en yakışıklısı da olsanız, dünyanın en yakışıklı ve zengini de olsanız, dünyanın en yakışıklı, en zengini ve en güzel ve seksi kokusunu da kullansanız, tek bir davranışınız sizi yerin dibinden öteye sokabilir ve havanızı bile alamayabilirsiniz. Bıçağı oraya süs diye koymuyorlar. Görgünüzü ve bilginizi geliştirin.


    Hobileriniz olsun mutlaka; önemsiz gibi gelebilir ancak üzerinde konuşacak ve son derece olumlu etki yapabilecek çok önemli bir konu bu.


    Buraya kadar geldiyseniz büyük bir yol kat ettiniz demektir. Bu noktada aynı kokuyla karşı cinsten bazılarıyla ilişkiyi epey ilerletmeniz mümkün, anlayın işte.


    Yani koku salt ilk kıvılcımı başlatabilecek bir çakmaktaşıdır.


    Hayatınızı birleştirmeyi düşündüğünüz karşı cinsle işiniz çok daha zor olabilir. Bu konuda da tavsiyelerim olabilir, ancak ilk sorunun cevabı buraya kadar diye düşünüyorum.


    Kolay gelsin.


    Edit: Yapılan bir araştırmaya göre kadın ya da erkek herkes kendi dengi olduğunu düşündüğü kişileri seçiyor. Bunu bir kenara not edin. Diğer bir deyişle, karşı tarafın da sizin onun dengi olduğunuzdan emin olması gerekiyor. Bu konu üzerinde düşünün. Kompozisyon yazdırıp sınav yapıcam.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovakhiin

    Merhabalar, yakında sevgilimle buluşacağım. Sporcu olduğum için ter kokarım genelde, bu yüzden buluşmaya afrodizyak parfüm sıkarak gideceğim. Hem güzel kokan hem de karşı tarafın hoşlanacağı afrodizyak parfüm öneriniz var mı? (Kendisi de biliyor afrodizyak parfüm sıkacağımı.)

    Not 2 : Alakasız şeyler yazanlar & trolleyenler şikayet edilecek)


    By Kilian – Back to Black
    Çıktığı andan itibaren çok ses getiren bir parfüm olduğunu, hakkında bir çok şey yazılıp çizilmesinden anlıyoruz. Bazı yorumculara göre By Kilian’ın en iyisi. Kimine göre de markanın başyapıtı. “L’Oeuvre Noire” serisinin bir üyesi olduğunu unutmadan belirteyim. Parfümün isminin sonuna da “Aprodisiac “ eklenmiş.
    Başlangıcı çok güzel bir kiraz-vişne ile gerçekleşiyor. Çok doğal ve lezzetli bir açılışı var. Gayet güzel diyebilirim. Bir süre sonra bu kiraz-vişneye tütün ekleniyor. İkisinin birleşimi gayet ilginç. Fakat tam da bu noktada parfüme biraz pudralı bir his ekleniyor. Neden böyle bir tercih yapmış Kilian anlayamadım. Vişne-tütün birlikteliği gayet güzelken, orta notalardan itibaren devreye giren bu pudramsılığa ne gerek vardı ki. Alt notalarda da kokusu çok büyük değişimler göstermeden devam ediyor. Yani özetle: Vişne, tütün, pudralı his, tatlılık için kullanılmış bal.
    alıntıdır.. hocam belkı yardımcı olabılırım dıye yazdım...
     Afrodizyak Parfüm Önerisi




  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yarın gidip alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovakhiin

    Teşekkür ederim hocam yarın gidip alacağım.

    rica ederim
  • Kendisi nasıl biliyor onu anlamadım ?
  • Başka önerisi olan varmı buna benzer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovakhiin

    Teşekkür ederim hocam yarın gidip alacağım.

    benden tavsiye,test etmediğin parfümü kesinlikle alma...
  • Tom Ford - Black Orchid bi dene derim hocam.
  • Givenchy Pi var .Gecen hafta 2 kız arkadasımla gittim parfumeriye testerı kullanmak için çok begendiler


  • Yok öyle şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afrodizyaklılar çok pahalı alma
  • 5 yıl geçmiş konuyu hortlatayım 😂😂. eros de amor kullanıyorum çok memnunum fiyat performans

  • Arkadaş hortlatmış konuyu devamını getirelim  Afrodizyak Parfüm Önerisi 



    Afrodizyak etkisi olan kokuların başında vanilya geliyor  Afrodizyak Parfüm Önerisi 


    -Vanilya

    -Yasemin

    -Sandal Ağacı

    -Amber

    -Misk

    -Paçuli

    -Ylang ylang

    -Lavanta



    baştan çıkaran kokular ise genelde taze, odunsu, misk, baharatlı ve narenciye aromalı kokulardır. Bu kokuların içeriklerinde vanilya, sandal ağacı, yasemin ve lavanta bulunduğu için kadınlarda afrodizyak etkisi yaratmaktadır.

  • Bu kadar şeyi nereden öğreniyorsunuz yahu  Afrodizyak Parfüm Önerisi 

  • Veronicaa kullanıcısına yanıt

    Yabancı siteler ve yerli parfüm forum sitelerinde denk gelmiştim.


    Vanilya başta olmak üzere her iki cinste de afrodizyak etkisi yaratıyormuş. Hormonları tetikleyip harekete geçiren kokular  Afrodizyak Parfüm Önerisi 

  • İyiymiş hocam. Sayenizde kültürlendik  Afrodizyak Parfüm Önerisi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt

    Parfümler konusunda yeterince bilgiliyim. Sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum.

  • Şimdilik yok hocam teşekkürler  Afrodizyak Parfüm Önerisi Olursa yazarım :)

  • Erkek için em güzel afrodizyak etkili parfüm hangisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkalkan47 K kullanıcısına yanıt

    Mad, narkotic.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.