Şimdi Ara

Lazer Yazıcı Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize saygılar. Bir arkadaşım doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyor ve bu köy şehir merkezine de ilçe merkeze de çok uzak öyle kullanımı rahat şehire gidip gelmesini gerektirmeyecek bir model arıyor, okula yazıcı almak için Milli Eğitim Müdürlüğünden 500 lira para almış az önce beni aradı fotokopi özelliği olan ayrıca kartuş dolumu sıkıntı yaratmayacak lazer bir yazıcı bulmamı istedi açıkçası ben yazıcıdan pek anlamam ancak donanım haber'de bu bilgiye vakıf arkadaşlar olduğunu düşündüğüm için görüşünüzü almak istedim bir kaç tane model önere bilirseniz sevinirim. şimdiden yardımcı olabilen olamayan herkese teşekkürlerimi iletirim.



  • İkinci el makina ararsaniz sitemizden telefon numaramizdan ulaşabilirsiniz saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morpheuser M kullanıcısına yanıt
    OKİ MB451 İ ÖNERİRİM FİYAT OLARAK MAKUL YANLIZ İLK SEFERDE ALDIĞINIZ YERE MODÜL DEVRE MONTAJI YAPTIRINIZ VE 1 KG LIK TONER TOZU ALIN KENDİSİ BİLE DOLDURABİLİR ÇOK BASİT DOLUMU HER DOLUMLA DA ORTALAMA 2000 SAYFA ÇIKTI ALIR VE 1 KG LIK TONER TOZU DA O TONERİ 4-5 DEFA RAHAT DOLDURUR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: morpheuser

    Arkadaşlar öncelikle hepinize saygılar. Bir arkadaşım doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyor ve bu köy şehir merkezine de ilçe merkeze de çok uzak öyle kullanımı rahat şehire gidip gelmesini gerektirmeyecek bir model arıyor, okula yazıcı almak için Milli Eğitim Müdürlüğünden 500 lira para almış az önce beni aradı fotokopi özelliği olan ayrıca kartuş dolumu sıkıntı yaratmayacak lazer bir yazıcı bulmamı istedi açıkçası ben yazıcıdan pek anlamam ancak donanım haber'de bu bilgiye vakıf arkadaşlar olduğunu düşündüğüm için görüşünüzü almak istedim bir kaç tane model önere bilirseniz sevinirim. şimdiden yardımcı olabilen olamayan herkese teşekkürlerimi iletirim.

    Brother DCP-1511 oneririm.dolumu cok basit, çip modul yok. 300 liraya yakın fiyataı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.