Şimdi Ara

VW Jetta - Passat - Skoda Superb - Toyota Corolla (Seçim konusunda yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008 Megane II Extreme 1.5 dci aracımı 0 km bir araçla yenilemek istiyorum.. Çıkabileceğim tahmini fiyat aralığı 50.000 ile 60.000 arasında..

    Passat 1.4 tsi bmt trendline 64.000 (sanırım en geç 2015'te b8 kasa gelecek)
    Skoda Superb 1.4 tsi green tech active 63.000
    Jetta 1.4 tsi comfortline 58.000
    Jetta 1.2 tsi comfortline 54.000
    Toyota Corolla 1.6 advance 60.000

    Bu fiyatlarla hangisini önerirsiniz? Ya da Honda Civic (o da makyajlanacak diyorlar), Yeni Astra Sedan gibi bir alternatifi bu fiyatlara yakın olursa önerir misiniz? Ortalama 5 lt/100 km, şehir dışında 4 lt/100 km tüketen cimri bir dizel sonrasında bu araçlar canımı çok yakar mı? Macera arama mı dersiniz yoksa? Bu ara kafamı çok karıştırdım inanın..

    Seçim konusunda yardımcı olan forumdaşlara şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • O paraya Jetta alınmaz. Hem C sınıfı hem Meksika üretimi, hem de segment doldurmak için yapılmış bir arac(Passat, Golg kalitesi yok o aracta.)
    Bence Passat ve Superb bakın. Diğerlerini pek onemsemem acıkcası.

    Jetta için soylediklerim guncel kasa için, yanlış anlaşılmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek incelemedim ama yeni astra sedan sport 1.4 140hp modelini komşum almak üzere.Bi ara beraber bayiye gidip bakacağız.Fiyatı 62.500 demişti.Az bi para vermeyeceksiniz uzun uzun her modeli araştırmanızda fayda var
  • Haklısınız, kur artışı sonrası C segment araçların fiyatları baya yukarı çıkmış. Bu aralıkta yazdığım seçeneklere alternatif Mazda 3 veya qashqai gibi araçlarda eklenebilir sanırım ama yazdım ya kafam çok karışıyor..

    63-64 bin TL fiyata Passat-Superb her türlü deyer diyorsunuz bu durumda. Yeni kasa çıkınca değer kaybı yaşar mıyım, 2. El değeri de önemli benim için. Ne dersiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o paralara bomboş(donanım manasında) 0 km araçlar alacağınıza dolu dolu 2. el passat superb alabilirsiniz bence onları düşünün bu devirde 0 araç almak mantıksız. ayrıca aracınızdan sonra tsi veya atmosferik araçlarla yapacağınız yakıt tüketiminide göz önüne alın derim.




  • hasangul kullanıcısına yanıt
    Bence yeni mazda 3 donanım olarak reflex tercih edildiğinde (ki oldukça dolu) 63bin TL ödemeniz gerekiyor... ayrıca yakıt tüketimi konusunda dünyanın en fazla sıkıştırma oranına sahip 1.5skyactive motor sayesinde oldukça makul tüketim verilerine sahip.

     VW Jetta - Passat - Skoda Superb - Toyota Corolla (Seçim konusunda yardım lütfen)

     VW Jetta - Passat - Skoda Superb - Toyota Corolla (Seçim konusunda yardım lütfen)

     VW Jetta - Passat - Skoda Superb - Toyota Corolla (Seçim konusunda yardım lütfen) VW Jetta - Passat - Skoda Superb - Toyota Corolla (Seçim konusunda yardım lütfen)




  • Şu kısacık video aracın ne kadar teknolojik bir motora sahip olduğunu gösteriyor... http://www.mazda-tr.com/videolar/teknoloji/skyactiv-energies/
  • kesinlikle superb bu kıyaslamada en üstün araç donanım güvenlik malzeme kalitesi konfor bi kere jettayı ele toyota yıda kaldı passat superb bunlar arasında superb daha konforlu daha geniş iç hacime sahip ve daha ucuz
  • bence opel astra sedan 1.6 cdtı 136 sport donanım alınabilir ama 2016 kasa deişicek
  • bende araç alacağımdan hepsini tek tek araştırdım
    aklımda sadece jetta varken gidip gördüğümde kalitesinin cok düşük olduğunu görünce vazgeçtim. skoda ile passat kıyaslanamaz bile bence yani hem görünüş hem kalite passatı öneririm
  • superb
  • Mazda da alternatifler arasında olmalıdır.
  • Fikir veren, katkıda bulunan herkese teşekkürler. Bugün Insignia edition elegance 2013 için indirimli 68.000 fiyat verdiler.

    Tiguan 1.4 tsi trend&fun modeli de girdi alternatifler arasına girdi. 70 bin seviyesinde fiyatı var. Tiguan'a gidiyor gibi aklım, SUV bir araç sonuçta, ne dersiniz, önerir misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların arasında passat passattır
  • Passat, Passat'tır haklısınız ama 60-70 bin TL verdiğiniz bir aracın 6 ay sonra eski kasa olması gerçekten can sıkıcı.

    Tiguan için yorumunuz ne olur arkadaşlar, 2. eli nasıldır aracın. 1.4 tsi trend&fun 66 bin TL, sports&style 71 bin TL alabiliyorum. Araçlar beyaz ve 2014 model. Özellikle dolu donanımlı s&s için fiyat iyi değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • superb
  • Dizel 508'e ne dersiniz ? Alistiginiz ekonomi devam eder , uzun vadede saglamligini bilemem ama güzel araç. Bu saydiklarinizdan passat öne çıkar..
    Bi de imkaniniz varsa 2.0 D sinifi araçlar var , Mondeo accord vs. tabi 2. el alirim derseniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 16 Nisan 2014; 11:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.