Şimdi Ara

Cevap: Sony Xperia Z1 mi LG G2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • z2 fiyatı 2499 tl ile piyasaya girecek htc one m8 ile aynı fiyata fiyat ve donanım tasarım bakımından z2 bence alımaz lg flex z2 den daha mantıklı ayrıca 11 nisanda htc one m8 girecek türkiye satışı z2 alıcağıma htc one m8 alırım sony hayranları olabilir ama ben tasarım fiyat ve yazılımda neleri geliştidiğine bakarım.

    yazılım tarafında arayuz tarafında müşteriye sony buzamana kadar ne sundu bunu düşünmek lazım aklınızda kalan bir yenilikle geldimi?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: emresezin

    z2 fiyatı 2499 tl ile piyasaya girecek htc one m8 ile aynı fiyata fiyat ve donanım tasarım bakımından z2 bence alımaz lg flex z2 den daha mantıklı ayrıca 11 nisanda htc one m8 girecek türkiye satışı z2 alıcağıma htc one m8 alırım sony hayranları olabilir ama ben tasarım fiyat ve yazılımda neleri geliştidiğine bakarım.

    yazılım tarafında arayuz tarafında müşteriye sony buzamana kadar ne sundu bunu düşünmek lazım aklınızda kalan bir yenilikle geldimi?

    kendin sormusun kendin cevaplamıssın neden başlık acıpta kirlilik yaratıyorsun.
  • kardeşim bir konuda cevap yazmıştım nasıl başardım anlamadım konu acilmiş
  • 999mesaj. Oldugunda yada gunden gune ogrendiginde z2 nin nasilbisey ve neden bu yilin en iyisi oodugunu kavramis olacaksin,htc hala ultrapikselle bogusadursun,samsung s5le balon ciksin,batarya sikintisi ile iphone daha buyuk ekrana yonelsin...sony kendi elestirildigi noktalaru duzelterek geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stevejones

    999mesaj. Oldugunda yada gunden gune ogrendiginde z2 nin nasilbisey ve neden bu yilin en iyisi oodugunu kavramis olacaksin,htc hala ultrapikselle bogusadursun,samsung s5le balon ciksin,batarya sikintisi ile iphone daha buyuk ekrana yonelsin...sony kendi elestirildigi noktalaru duzelterek geliyor.

    S5 gayet iyi.
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5-review-1064.php




  • ıse yaramayan sensor hastası kullancıları bılemem,hala 2 gb ramlı amıral gemı olmaz,hele samsungun ram ısrafını seven arayuzu ıle,o yuzden benım ıcın yıne her elma armut her samsung gıbı parasını hak etmeyen bır cıhaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.