Şimdi Ara

Rehberi geri getiremiyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nisanlimdaki iphone 4 te surum 7.0.4 iken yedekleme alip 7.1 e yukselttik ,icloudtan bi yanlis hamle ile rehber gitti.eski surumden geri yukleme aldigimizda rehber gelio ancak 1-2 dk icerisinde yedeklemede her sey yerinde dururken sadece rehber siliniyor.anlamadigim bi durum soz konusu ,bilgisi olan var mi acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaiKiseN -- 9 Nisan 2014; 0:24:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayarlar / icloud / Kişiler kapalıysa açın. iOS 7'de olan bir sorun, kendi kendine kapanıyor arada. Açarsanız yüksek ihtimalle düzelecektir
  • Denedim ancak oyle birakalm bakalm bi sure ,baska fikri olan varsa ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri yükleme yapıp rehber geldiği an kaybolmadan itools ile telefonu pc ye bağla ,information menüsünü tıkla tüm numaraları seç ve rehberi backup tıklayarak masaüstüne yedekle sonra bu yedeği yine itools ile aynı menüden bu kez bu dosyayı göstererek restore et. Silinirse bu işlemi bir kez daha tekrar et ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.HAWK

    Geri yükleme yapıp rehber geldiği an kaybolmadan itools ile telefonu pc ye bağla ,information menüsünü tıkla tüm numaraları seç ve rehberi backup tıklayarak masaüstüne yedekle sonra bu yedeği yine itools ile aynı menüden bu kez bu dosyayı göstererek restore et. Silinirse bu işlemi bir kez daha tekrar et ..

    Nisanlim baska sehirde ,ayni yontemi bi uzaktan baglanti prg ile denedim ,ne zamn itoos u acsam ,rehberi goruorm ama anlik ,1sn icerisinde rehber kayboluyor ,israrla deneyeyim bakalim bu kez:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.