Şimdi Ara

TV Kartından Bilgisayara Kayıt Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Tam olarak yeri burası mı bilmiyorum ama TV kartları ile ilgili mesajlar olduğu için buraya göndermeyi uygun buldum.

    Bende INCA BT 878 TV kartım var. INCA ile birlikte gelen INCA TV WIZARD programını kullanıyorum TV izlemek için. TV izleme konusunda bir sornun yok ama tv kayıtlarını bilgisayara kaydetmek istediğim zaman .avi olarak kaydediyor ve 3-4 dakikalık bir kayıt 2-3 gb boyutunda tutuyor. Ancak bu programda kayıt özelliğini .avi den farklı bir boyuta çekebilecek türde ayarlar yok. O yüzden tv kartından bilgisayara .wmv olabilir mpeg olabilir ama bir şekilde daha düşük boyutlu olacak bir formatta kayıt yapabilrcrğim bildiğiniz bir program var mı? Varsa adını verebilir misiniz?

    Teşekkürler...



  • merhaba dostum wmv degilde avi formatında kaydedersen ve bunuda divx yada xvid olarak yaparsan buyuk dosya bmioyutu yerine 20-30 mb gibi boyutlarla kayıt yapabilirsin.

    SAYGILARIMA MiNiK_eSeK..
  • Cevap için teşekkür ederim ama program zaten kafadan avi olarak kaydediyor. Yani baştan kayıt boyutu çok büyük. Ben onu değiştirmek istiyorum. Yoksa avi olarak kaydettikten sonra başka formatlara çevirmekle ilgili bir sıkıntım yok.
  • .avi sadece dosya formatıdır.Eğer işlemcin güzelse sıkıştırma oranlarını dahada küçültebilirsin.Kullandığın programı bilmiyorum ama ayarların olacağını varsayıyorum.
  • İşte kullandığım program yukarıda da yazdığım üzere INCA TV WIZARD programı. Yani INCA TV kartı ile gelen standart program. Avi den başka seçenek yok ve oran olarak değil sadece 16 ve 24 bit olarak kaydetme opsiyonu var. Bana önereceğiniz alternatif progrmaları bekliyorum arkladaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.