Şimdi Ara

Max 1000 TL'lik Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;
    Telefonumun işe yaramaz hale gelmesinden sonra, -modelini ne siz sorun ne ben söyleyeyim- yeni telefon almaya karar verdim. Forumda yaklaşık bir haftadır araştırma yapıyorum ama halen daha kafam karışık, telefondan da fazla anlayan bir insan değilim zaten, o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Aradığım özelliklerden bahsetmek istiyorum:

    -İlk olarak normalde Motorola Moto G ismini çok duydum, GMD'den tek kötü yanının kamerası olduğunu söylüyorlar. Halen daha Motorola Moto G düşünüyorum, fakat eğer üzerine 250 TL koyup daha da iyi bir telefon alma şansım varsa "Neden olmasın?" dedim içimden, 1000 TL'lik telefonlar arasında Sony Xperia SP ve Nexus 4 karşılaşıyor daima. Bu ikisinden hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum. (Forumun %70'i SP diyecek biliyorum) Kafamda şu soru var "Bu telefonlara 250 TL fark vermeye değer mi?"

    -Gelelim bir diğer meseleye. Ben telefona fazla para veren bir insan değilim, bunun sağlıklı olmadığını düşünüyorum(Almam gereken çok şey var şu sıralar ). O yüzden tercihim stabil (Bu terim "stabil" idi sanırım, emin değilim ) bir telefon arıyorum, benim 3-4 yıl işimi görsün en azından.

    -Ama şöyle bir şey de var, ben fazla telefon insanı değilim. Yani telefona bir sürü oyun yükleyip oynayacağımı düşünmüyorum, telefonları asla "el oyun konsolu" kategorisine koymadığım için, telefonda yapacağım şeyler, bazı uygulamaları kullanmak, anime izlemek, işte nette takılmak falan olacak. O yüzden bunları yaparken sorun çıkarmayacak bir telefon istiyorum.

    -Bu arada, biliyorum ki 1000 TL'ye kadar olan telefonların kamerası harika değil, yani evet kamera almıyoruz sonuçta, ama benim için önemli bir faktör var ondan bahsedeyim size. Yakın zamanda bir el kamerası almayı düşünüyordum, bununla da oyun konsolunu falan çekecektim ve alacağım kamera çok pahalı olmamasına rağmen iyi performans gösteriyor, 350 TL'lik bir şey zaten. Yani alacağım telefon iyi bir kamera özellliği gösterecekse bu farkı ödemeye razıyım, ama sanmıyorum. Siz ne diyorsunuz?

    Sorularım ve sorunlarım bu kadar, cevaplarınızı bekliyorum.
    İyi forumlar.







  • 1000tl=nexus 4
  • uygulama ile çok işiniz yoksa wp alın hem 4 yıl kullanırsınız stabil olarak.Çoğu lumiada carl zeiss lens var zaten kalitesini tartışmaya gerek yok.920 de carl zeiss (yanlış hatırlamıyorsam)8.7mp kamera var.1320 6 inç ekranlı ondada rahat rahat anime izlersiniz oda 1000 tl fakat kamerası carl zeiss değil ve 5mp.birde 820 var oda 8 mp kameraya sahip onada bakabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monstershawn

    uygulama ile çok işiniz yoksa wp alın hem 4 yıl kullanırsınız stabil olarak.Çoğu lumiada carl zeiss lens var zaten kalitesini tartışmaya gerek yok.920 de carl zeiss (yanlış hatırlamıyorsam)8.7mp kamera var.1320 6 inç ekranlı ondada rahat rahat anime izlersiniz oda 1000 tl fakat kamerası carl zeiss değil ve 5mp.birde 820 var oda 8 mp kameraya sahip onada bakabilirsiniz.

    Tavsiyeniz için teşekkür ederim ilk olarak, bugüne kadar wp veya android cihaz kullanmadım, o yüzden ikisine de açığım zaten. Carl Zeiss Lens beni kameradan kurtaracaksa o zaman farkı ödeyip Lumia almaya değer, çünkü aynı zamanda telefonu sürekli video çekmek için kullanmayı planlıyorum. Kamera ve anime izlemek arasında bir seçim yapmam gerekiyor sanırım, 1320 ve 920 arasında, kamerası benim için daha önemli aslında. O yüzden 920'ye yönelebilirim sanırım. 820 de fiyatı açısından iyiye benziyor aslında. Ama aklımda halen daha şu soru var "750 TL'ye Moto G alıp yanına 350 TL ödeyip daha iyi bir kamera almalı mıyım?" diyorum çünkü sonuçta alacağım kamera telefon kamerası olacak, oyun görüntülerini çekme konusunda ne kadar bana yardımcı olur tartışılır. Açıkçası halen daha kafam karışık, yorumunuz için teşekkür ederim tekrardan.




  • Nexus 4>Sp>Lumia 920

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite lite 999
  • sp - nexus4 - lumıa 920

    hem bataryanın cok uzun sure dayanması gun ıcınde rahat ettırır + hem sd kart avantajı vardır nexus4 e gore + kasa yapısı saglam uzun sure dusme falan sıkıntı olmaz + kamera ve ses acısında nexustan daha ıyı dolayısyla 900 e alacagın sp gayet deger ve memnun eder bır cıhazdır..
     Max 1000 TL'lik Telefon Tavsiyesi Max 1000 TL'lik Telefon Tavsiyesi




  • Kardeşim hiçbir android cihaz seni 4 yıl götürmez.2 yıl sonra bırakır seni en baba cihaz bile.Bunun için iosunda pahalı olduğundan wp yönelmelisin.Htc 8x o fiyata var n11de 860 tl +55 tl chip para seni rahat 4 yıl çıkarır ve çok iyi cihaz.Kesinlikle tavsiyemdir.Lumia 920 ile eşdeğer farkları yok.Aralarında fiyat farkı çok
  • Moto G ye gelince bu tür cihazlar gmd falan bütçen varsa alma derim.Çünkü seni yarıyolda bırakırlar malum Türkiyede Garanti Firmaları yok ithalat hep
  • Nexus 4 experia sp l925 1000 tlye alinacak tek tlfn bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.