Şimdi Ara

DayZ'nin Gelecek Güncellemesi İle Ateşin Gücünü Keşfedeceksiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bohemia Interactive'in yazdığı bir blog yazısında DayZ Standalone'a yeni bir güncellemenin geleceği ve bu güncellemenin grafiksel ve oynanışsal olarak değişimlere sebep olacağı yazıyordu. Bu haftadan itibaren DayZ oyuncuları ateşin gücünü keşfedebilecekler çünkü oyuna yanabilecek eşyalar eklenecek. Tabi bu doğrultuda nerde ve nasıl ateş yakacağınızı da öğreneceksiniz.

    Kişilere veya etrafa eşyalar fırlatabileceğimiz animasyon sistemi Bohemia Interactive'in uzun süredir üstünde çalıştığı bir sistemdi. Bu sistemin güncelleme ile oyuna gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Fakat oyuncuların geri bildirimleri işe yaramış olacak ki, fare kontrolleri de bu güncelleme ile değişime uğruyor. Bu konu hakkında Bohemia Interactive'den yetkili isimler şunları söyledi:

    "Tabanca kullanan oyuncular, M4 veya testere kullanan oyunculardan çok daha seri dönebilecekler. Bu küçük düzeltme ile birlikte aslında bir çok hata engellenmiş olacak."

    Ayrıca firma bünyesinde çalışan bir çok insan şuan motion capture sistemi ile ateş etme ve şarjör değiştirme üzerinde de çalışıyor. Bunların haricinde yeni yemekler ve karakter modelleri de yapılmaya başlanmış bile.


    http://pausemenu.com/dayznin-gelecek-guncellemesi-ile-atesin-gucunu-kesfedeceksiniz/
    http://www.dualshockers.com/2014/04/05/dayz-updates-to-include-improved-fire-weapon-controls-and-more/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.