Şimdi Ara

EVDE VÜCUT GELİŞTİRMEK İSTEYENLER İÇİN SORU SORABİLİRLER HEPSİNİ CEVAPLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EVDE VÜCUT GELİŞTİRMEK İSTEYENLER İÇİN SORU SORABİLİRLER HEPSİNİ CEVAPLIYORUM. Konunun altına yazabilirsiniz. yetiştiğim ölçüde belli bir zaman dilimi için soru soranlara yardımcı olmak isterim.
    aşağıda paylaştığım linkteki döküman bir "evde vücut geliştirme rehberi" dir. Okumanızı tavsiye ederim. ONLARIN HARİCİNDE SORULARINIZI BEKLİYORUM.

    http://www.slideshare.net/arkian88/evde-vcut-gelitirme-iin-antrenman-taktikleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 5 Nisan 2014; 8:01:51 >







  • Evde calisiyorum fakat bacak ve karina fazla onem veremiyorum. Yaptiklarin lunge ve squat. Fakat kollar kadar iyi olmuyor. İnternetten bir suru program buldum fakat spor yapacagim zaman karambole calisiyorum. Programi neye gore duzenlemem lazim? Bacak ve karin icin ne yapmam lazim?

    Edit: bir de hipertrofiyi en az da tutup her gun calismayi dusunuyorum. Sizce yanlis mi olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyylmz35 -- 5 Nisan 2014; 12:01:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • program konusunda size özelden pm attım.Hareketleri çeşitlendirmek mümkün özellikle karın için evde yapılabilecek 20 ye yakın egzersiz var.evde yapılabilecek egzersizler için tavsiye edebileceğim sitelerden biri de:
    http://www.evdevucut-gelistirme.com

    her gün çalışmak size hemen hemen hiçbirşey kazandırmaz. eğer amacınız hacim kazanmaksa haftada 3 gün çalışmak(evde) yeterlidir.eğer definasyon(kasları belirginleştirme) yapmak istiyorsanız haftada 5 güne kadar çıkabilirsiniz(çok tekrar az ağırlıkla yalnız bunun programı çok farklıdır. bunu direk hacim kazanma programınızdaki egzersizlerin tekrarını artırarak 5 gün çalışmak diye düşünmeyin.)kolay gelsin.




  • özelden yazmayın herkes faydalansın
  • pm
  • Ben evde göğüs kaslarımı geliştirmek için calısıyorum Bench Press ve Bench Flyes yapıyorum fakat üst göğüsümü geliştirmek için napabilirim Incline Dumbell Press yapmam lazım fakat Evde Bench Sehpası yok ne önerirsiniz bana bu durumda
  • eğer incline bench press sehpanız yoksa vücut ağırlığınızı kullanarak şınav şeklinde hareketlerle bu açığınızı kapatabilirsiniz.üst göğüs bölgesini şınav ile etkili bir biçimde çalıştırmak için :
     EVDE VÜCUT GELİŞTİRMEK İSTEYENLER İÇİN SORU SORABİLİRLER HEPSİNİ CEVAPLIYORUM
    bu hareketi yapabilirsin.Bu harekette dikkat etmemiz gereken inişlerde karşıya bakmalı ve göğsümüzü yere değdirene kadar inmeye çalışmalıyız.ellerini omuz genişliği kadar,daha az,daha fazla açarak hareketi çeşitlendirebilirsin.Eğer ağırlığın hafif geliyorsa (iniş kalkış toplamda 3 sn den fazla olacak şekilde10 tekrardan daha fazla yapabiliyorsan) sırtına bir sırt çantası bağlayıp içerisine dumbell vs koyabilirsin. ama çantayı sırtına sabitlemelisin yoksa hareketi engeller.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.