Şimdi Ara

salonda kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tek yaşadığım evimin salonu amerikan mutfak, arasıra salonda uyuyakalıyorum ama kombinin patlama seslerinden irkilip uyandığım oluyor. mutfak dolabında kombi için kapalı bir dolap da yapılmış fakat buna rağmen sese hassas olduğumdan bu patlama seslerine 4 aydır alışamadım.
    balkonu pimapen yaptırıp kombiyi taşımayı düşündüm ama inşaat müh. kız arkadaşım tesisatınıda değiştirmen gerekir yeniden proje bir sürü masrafımız olur diyerek gözümü korkuttu.

    kombiyi balkona taşımayı şuan için düşünmüyorum. kombimin hermetik özelliği varmış yani az buçuk araştırmamdan anladığım kadarıyla ortamdaki oksijeni değilde bacadan oksijen alıyor.

    ben bu kombinin bulunduğu dolabın içini bir güzel taş yünü ile kaplasam dolabın açık olan üst kısmını da bir güzel kapatsam (tamamen oksijene kapalı kutu gibi) ses tamamen sıfıra yakın olur diye düşünüyorum fakat kombi sistemlerinden pek anlamadığımdan sonucu ne olur kestiremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 3 Nisan 2014; 2:03:31 >



  • ironimperor kullanıcısına yanıt
    Servis çağırın gaz ayarı yapsınlar.
  • kombicileri çağırıcam zaten de kabin işi için ne diyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironimperor kullanıcısına yanıt
    Kabini tamamen kapatmak doğru değildir, az da olsa gaz kaçağı riski her zaman vardır bu sefer içinde sıkışan gaz bomba gibi patlar. Onun yerine sadece ses izolasyon malzemesi ile duvarlarını kaplayarak sesin seviyesini minimuma indirmeye deneyin ve havalandırmak için bir menfez muhakak kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.