Şimdi Ara

Skrill (Moneybookers) 'in Yaptığı Dolandırıcılık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İsmim Ümit Dursun, maxigame.org sitesinin sahibiyim. Sitemiz online oyun ürünleri satışı yapmaktadır ve bu işi 2009 dan beridir yapmaktayız.

    Burada size Skrill eski adıyla Moneybookers firmasının paramı nasıl gasp ettiğini ve nasıl umursamaz bir tavır takındıkları hakkında biraz bilgi vereceğim. Amacım kesinlikle kimseyi karalamak değil sadece gerçekleri olduğu gibi çarpıtmadan anlatacağım ki bu konuyu gören başkaları da bu sorumsuz firmanın kurbanı olmasın.

    Konumuza geçersek, sitemizde birçok farklı ödeme yöntemi ile ödeme almaya müşterilemize bol alternatif ödeme seçenekleri sunmaya çalışıyoruz daha kolay alım yapabilmeleri için ve bu sunduğumuz seçeneklerden birisi de Skrill seçeneğiydi.

    27/03/2014 ve 28/03/2014 tarihleri arasında bir kişiden parça parça olmak üzere 5-6 ödeme olacak şekilde toplam 490 TL lik ödeme aldık.

    Aldığımız ödemeler :
     Skrill (Moneybookers) 'in Yaptığı Dolandırıcılık!!!


    Ödemeyi yapan kişi her ödeme için sitemiz üzerinden ayrı ayrı bildirim açtı ve bizde ödemeleri kontrol edip ödeme olduğunu görünce onayladık. Kişi sitemizden ürün alıp tüm parayı harcadı.

    Kısa bir süre sonra Skrill ekibinden bir mail aldık ve hesabımızı zaten hem adres, doğrumalası, hem kredi kartı hem de banka hesabını doğrulamış olmamıza rağmen rutin bir işlemdir diyerek bizden adresimizin açıkça göründüğü bir fatura ve kimlik ya da pasaport fotokopisi istediler biz de hiç beklemeden istedikleri belgeleri kendilerine gönderdik.

    Kısa bir süre sonra bir mail daha geldi kendilerinden ve bu 5-6 ödemeyi yapan kişi ile ilişkimizin ne olduğunu bu ödemelerin ne için kullanıldığını sordular. Ben de kendilerini durumu açık bir şekilde anlattım. Ödemelerin sitemizde ürün alımında kullanıldığını ve şahsı tanımadığımı olduğu gibi belirttim.

    Hemen ardından şu şekilde bir mail aldık :

     Skrill (Moneybookers) 'in Yaptığı Dolandırıcılık!!!


    Doğrudan bizi neyle suçladıklarını bilmesemde üstteki gibi üstü kapalı bir şekilde kurallarını ihlal ettiğimizi ancak hanki kuralı ihlal ettiğimizi bilmediğim bir mail aldım ve hesabımız kapatıldı. Hesabımıza giriş yaptığımda bir de ne göreyim yukarda bahsettiğim şahsın gönderdiği tüm ödemeler iptal edilmiş ve kendisine geri iade edilmiş.

    Şahıs bu ödemeler karşılığında bizden hizmet ve ürün aldı ancak Skrill kafasına göre bütün ödemeleri iptal etti ve kendisine geri iade etti, bu da yetmezmiş gibi hesabımızı kapattı ve yukardaki maddelerde geçen aslında varolmayan suçlarla suçladılar.

    Halen neler olduğunu anlayabilmiş değilim. Kendilerine defalarca mail attım açıklama yapmalarını istedim ancak her seferinde bana zaten açıklama yaptıklarını başka bilgi veremeyeceklerini söyleyip olayın üzerini kapattılar ve 490 TL nin üzerine yatıp hesabımızı bloke edip bizi dolandırıclık ve yukarda diğer yazılı olan şeylerle suçladılar.

    Buyrun bunlarda umursamazlıklarını gösteren bikaç mail cevabı :

     Skrill (Moneybookers) 'in Yaptığı Dolandırıcılık!!!


     Skrill (Moneybookers) 'in Yaptığı Dolandırıcılık!!!


    Kısacası bu firma paramızı gasp etti, resmen hırsızlık yaptı ama tam tersine bizi bu saçmalıklarla suçladılar hesabımızı kapattılar ve maillerimizi görmezden gelerek herşeyi örtbas etmeye çalıştılar.

    Lütfen kendi iyiliğiniz için bu firmadan uzak durun. Paypal bile chargeback olmasına karşı bu firmadan bin kat daha iyidir, en azından müşteri hizmetleri sizi kaale alıp açıklama yapıyorlar ve olayları açıklamanıza izin veriyorlar. Ama bunlar direk kendi kafalarına göre karar alıp hiç bir açıklama yapmadan işlem yapıyorlar ve paralarınız bir anda puff ortadan kayboluyor. Yazıklar olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 31 Mart 2014; 17:01:41 >







  • Konu muhtemelen kaldırılacak. İnşallah alırsınız paranızı geri.

    Vay be Sromax he nereden nereye geldik. Dh de takılmadan önce orada takılıyordum ben de. Arada girip bakıyorum off-topice hala ergen dolu. Herkes bir triplerde filan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu neden kaldırılsın ? Kuralları ihlal etmediğimi çok iyi biliyorum olayları olduğu gibi anlattım, çarpıtma yok yalan yok. Burası insanların düşüncelerini, sorunlarını ve kendilerini özgürce ifade edebildiği bir platform değil mi ? yoksa ben mi yanılıyorum ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 31 Mart 2014; 16:01:47 >
  • Bence alisveris yapan elemanda bir bit yenigi var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 31 Mart 2014; 16:03:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

    Bence alisveris yapan elemanda bir bit yenigi var

    Ben de öyle düşünüyorum ama böyle bir durumda firmanın bana bu yaptıkları doğru mu ?

    Biz onlara güvenip ödeme alıyoruz, incelemeyi onlar yapmalılar ben nerden kimin ne olduğunu bilebilirim ?

    Böyle bir durumda haklıyken haksız konuma düşüyorum, hesabım bloke ediliyor, parama el konuluyor ve bana doğru düzgün hiç bir açıklama yapılmıyor bu mudur yani ?
  • Türkiye ayağı ile değil, İngiltere ayağı ile iletişime geçmeyi deneyin
  • Hocam konuyu hortlaticam ama yurt disindan paypali kapattiklari icin skrill uzerinden alim dedim site parami skrill hesabima yuklemis ama parayi hic bir sekilde cektirtmiyo bu skrill denen lanet sistem o kadar emegimiz var nasil alabiliriz bunu ben mi yapamadim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.